2777
2789
عنوان

تقاص و کارما همش چرته

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 27 پست
اگه منظور شما این که هر کسی بدی کرد فوری تقاص ببینه عرض دو دقیقه خب حق باشماست اینجور نیست ولی در طی ...

خیر چندسال گذشت و ما چیزی جز خوشبختی ندیدم

هرچیزی ک حق اون بود باید سرش میمد سر من اومد 

دنیاعدالتی نداره ظالم سالمه

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
ببین ما یه جایی بدی کردیم به تقاص بدیهایی ک قبلا بهمون شده بود سر سال ینی سر همون تاریخ خدا جواب کوب ...

چی بگم واقعا دنیا عدالت ندازه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی خدا تقاصمو از پسری ک ۸ سال بهم قول ازدواج داد و بعد بی خبر ولم کرد رفت دختر خالشو گرفت میگیره💔

مطمئن باش شک نکن از زندگی لذت نمیبره ضربش میخوره یا خودش یا بچش دنیا بی حساب کتاب نیست 

خیر چندسال گذشت و ما چیزی جز خوشبختی ندیدمهرچیزی ک حق اون بود باید سرش میمد سر من اومد دنیاعدالتی ند ...

بله دنیا ظرفیت احقاق عدالت کامل رو نداره. 

ممکن حق با شما باشه و اون شخص جز خوشبختی چیزی نبینه.وقتی پولداره چطوری یهویی فقیر بشه؟ 

وقتی خانوادش خوبن؟چطوری یهویی مثلا دعوا کنن باهم؟ 

وقتی سالمن و بهداشت رو رعایت میکنن چطوری یهویی مریض بشه؟؟؟؟ 

ولی از عذاب اخروی ظلمش نمیتونه فرار کنه

البته اینها مثال بود و ممکن است اون شخص حفظ ظاهر کرده باشه و نذاره بدبختی‌شو کسی ببینه 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

مطمئن باش شک نکن از زندگی لذت نمیبره ضربش میخوره یا خودش یا بچش دنیا بی حساب کتاب نیست

بچش نه ولی فقط میخوام خودش تقاص پس بده😭

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

من گه چندین بار دیدم

بعضی هاشون انقدر شبیه بودن که برگام ریخت

شاید باید صبر کنی شمام بببنی

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه.

ینی خدا تقاصمو از پسری ک ۸ سال بهم قول ازدواج داد و بعد بی خبر ولم کرد رفت دختر خالشو گرفت میگیره💔

منم مشکل ام همینه 🙂

اونم فامیلش رو گرفت 🙂

و خوشبخت هم هستند 🙂

ازت سوء استفاده هم کرد

نه بابا رابطه ج ن س ی نداشتیم اصلا ولی ۸ سال وقت و زمانمو ازم دزدید خودش خواست بیاد خاستگاری بهش گفتم ک ما ب درد  هم نمیخوریم ولی اومدن مادرش کلی تیکه بارم کرد جون اون میخاست از فامیل خودش بگیره دختر بعدم ابروم جلو مامانم رفت...بعد یه سالم نامزد کزده بودو ب من نگفته بود با منم حرف میزد.

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

فَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ

ﭘﺲ ﻫﺮﻛﺲ هم وزن ﺫﺭﻩ ﺍﻱ ﻧﻴﻜﻲ ﻛﻨﺪ ، ﺁﻥ ﻧﻴﻜﻲ ﺭﺍ ﺑﺒﻴﻨﺪ .

وَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ

ﻭ ﻫﺮﻛﺲ ﻫﻤﻮﺯﻥ ﺫﺭﻩ ﺍﻱ ﺑﺪﻱ ﻛﻨﺪ ، ﺁﻥ ﺑﺪﻱ ﺭﺍ ﺑﺒﻴﻨﺪ . 

زلزال ایات 7و 8

یقینا کلام خدا حق هست. 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد