2777
2789

نمی دونم درستش اینه بدونم یا نزارم انقدر باهام راحت باشه یعنی اونجوری نباشه راحت بیاد بگه میخوام اون فاصله مادر دختری باشه 

حس میکنم دلش میخواد بگه بهم من همش حرفو عوض میکنم 

میدونم دختر عاقلیه حد خودش رو میدونه 

خواهرم میگه نزار بگه اون مادر دختری حفظش بشه ولی وقتی میبینم چقدر تلاش میکنه برام بگه دلم نمیاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به تو نگه ب کی بگه ؟؟

بزا هرچی شدو بهت بگه

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

مامان من خیلی ساده برام توضیح داد دوره عوض شده دیگه دختر آفتاب مهتاب ندیده بورس نیست اما هرچیزی به وقتش 

یه موقع مناسب باید با یه آدم درست با قصد جدی آشنا بشم اما الان نه

اتفاقا وقتی بگه شما میتونی مراقبش باشی و راهنماییش کنی

البته من خودم با مامانم راحتم ولی اگه وارد رابطه بشم تا وقتی همه چیز جدی نشده بهش نمیگم

چون ب نظرم بعد رابطه و خانواده از هم دیگ باید جدا باشن

به سن دخترتونم بستگی داره

اگه زیر بیست سال هست قطعا شما باید خبر داشته باشید

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

مادر دختری یعنی چی؟ مادر دختری رو نگهداری که چی بشه؟

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

خواهرت افکارش پوسیدا س

بتو بگه بهتره یا بره ب دوستاش بگه مشاوره غلط بهش بدن؟

چرا رفیق نمیشین با بچه هاتون؟

اخر سر بهت میگه تو چ مادری بود ک دوستم نشدی نذاشتی ح بزنم باهات راهنماییم نکردی

تورو سننه؟

اینجا الان کلی بچه ۱۴ ۱۵ساله هست که توی این مورد اشتباه راهنماییت میکنن از یه آدمی بپرس که بتونه درست راهنماییت کنه توی این قضیه 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

من ترجیح میدم بهم بگه 

من اول دوست دخترامم بعد مادرشون 

این دوران رو منم داشتم منم با شوهرم دوست بودم وقتی بگه بهم میتونم راهنماییش کنم و هواشو داشته باشم وقتی بهم نگه میره به یکی هم سن خودش میگه و اشتباه راهنماییش میکنن

نمیدونم خواهرت چندسالشه ولی خیلی توصیه اش به‌درد نسل امروز نمیخوره اتفاقا اگه میخوای مواظب دخترت‌باشی باید انقد باهاش رفیق بشی که بتونه بدون ترس از قضاوت بیاد همه چیو بهت بگه که اگه به جایی داره اشتباه میره بتونی بهش مشورت بدی. اتفاقا رفاقت مادر و دختر جز قشنگترین رفاقتاست خودتو محروم نکن ازش 

حالا یه دختریم که میخواد بگه مادره نمیخواد بدونه😂

روابط مادر دختری خوبه ولی بنظر من مادر میتونه به عنوان یه دوست برای دخترش باشه پس مثل یه رفیق پیشش باشین که هرچی شد بیاد به شما بگه

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡