2777
2789
عنوان

دخترتون با کسی در ارتباط باشه ترجیح میدین بدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودمم دلم میخواد راهو باز کنم بیاد بگهیه ترسم اینکه که باباش اگه یه روز متوجه شه من میدونستم داستان ...

به این فکر کنین که خبر نداشته باشین و خدایی نکرده یه بلایی سرش بیاد

اگه دوست باشین و خبر داشته باشین ناخوداگاه میتونین کنترلش کنین

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
مامان من خیلی ساده برام توضیح داد دوره عوض شده دیگه دختر آفتاب مهتاب ندیده بورس نیست اما هرچیزی به و ...

دخترم دانشجو هستش ما هم خانواده وحشتناک سخت گیری نیستم ولی قانون داریم

با دوست های دانشگاهش بیرون میره پدرشم میدونه

اما مقوله دوس پسر یکم متفاوته

دخترم دانشجو هستش ما هم خانواده وحشتناک سخت گیری نیستم ولی قانون داریمبا دوست های دانشگاهش بیرون میر ...

خب پس یعنی سنش پایین نیست

اگر قصد ازدواج داره چرا آشنا نشه با کسی؟

چرا انقدر کلمه دوست پسر برای همه تابو شده 

با یه آدم حسابی وارد رابطه میشن زیر نظر خانواده ها بعد از ۱سال شناخت کامللل جدی می‌کنند خیلی بهتر از ازدواج های آبدوغ خیریه که تهش به طلاق ختم میشه

اتفاقا وقتی بگه شما میتونی مراقبش باشی و راهنماییش کنیالبته من خودم با مامانم راحتم ولی اگه وارد راب ...

دخترم ۲۱ سالشه دانشجو هست 

دلم میخوادر راهو براش باز کنم بیاد بگه ولی میگم اگه باباش یه روز متوجه شه 

چی بگم بهش؟

بذار بگه 

جایگاه مادرانتو حفظ کن

برو حسابی آمار پسره رو بگیر 

جلوی دخترت به به چه چه نکن ولی تشویقش کن که همه چیو بگه بهت

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

خواهرت افکارش پوسیدا سبتو بگه بهتره یا بره ب دوستاش بگه مشاوره غلط بهش بدن؟چرا رفیق نمیشین با بچه ها ...

وااای اینم  درسته 

بچه عاقل و ارومیه 

دلم میخواد راهو براش باز کنم بیاد بگه 

ولی میگم اگه باباش یه روز متوجه بشه من میدونستم داستان نشه

وااای اینم درسته بچه عاقل و ارومیه دلم میخواد راهو براش باز کنم بیاد بگه ولی میگم اگه باباش یه روز ...

من خودم خیلی اروم و عاقل سر ب زیر و درسخون و همه چی تموم بودم یبار بدجور کج رفتم

ربطی ب عاقلی نداره

مشکل هورموناس

تورو سننه؟

دخترم ۲۱ سالشه دانشجو هست دلم میخوادر راهو براش باز کنم بیاد بگه ولی میگم اگه باباش یه روز متوجه شه ...

دخترتون همسن منه

راهو براش باز کنین حتما اگه خودش میخواد بگه

همسرتونم اگه حساس هستن شما راز دار دخترتون باشید 

اگرم فهمیدن از دخترتون حمایت کنین

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
من ترجیح میدم بهم بگه من اول دوست دخترامم بعد مادرشون این دوران رو منم داشتم منم با شوهرم دوست بودم ...

اره دوست دارم راهو براش باز کنم بیاد بگه 

ولی میگم اگه باباش متوجه بشه من میدونستم داستان نشه

نمیدونم خواهرت چندسالشه ولی خیلی توصیه اش به‌درد نسل امروز نمیخوره اتفاقا اگه میخوای مواظب دخترت‌باش ...

دخترم ۲۱ سالشه دانشجو هستش

شما تجربش رو داشتید؟

خب باباش متوجه بشه که میدونستم چی بگم؟