2777
2789
عنوان

دارم از استرس میرم😭

109 بازدید | 10 پست

دارم از استرس میرم نمخام برم مدرسه خیلی میترسم خیلی زبانم ضعیفه بازم میترسم برم مدرسه جلو همه تحقیر شم😭 مخام خودکشی کنم دارم روانی میشم اصلا نمخام  توفضای مدرسه باشم😭💔

درکت میکنم منم ترس از اینا دارم با اینکه ۲۲ سالمه و دانشجوام

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدااا اول صبحی قلب ما رو ب درد نیااار....این حرفا چیه دختر خوب . قشنگ برو ب دبیرت بگو من توضیح بیشتر لازم دارم از،همکلاسی های زرنگ کلاس،بخواه برات تدریس،کنن هم تمرینه براشون هم شما مجدد مرور میشه برات. دیگم ازین فکرا نکن توروخداا❤️

ببین مدرسه استرس داره تحقیر داره درکت میکنم ولی این دلیل نمیشه که متوقف بشی .  توی زبان سعی کن یکم پیشرفت کنی .همیشه بدون پایین تر از خودت هم هست و فقط تو نیستی که ضعیفی و در اخر از حقت دفاع کن در هر شرایطی 

هیچکی بهتر از من درکت نمیکنه منم همین بودم عزیزم به حدی زبانم ضعیف بود که دوست نداشتم اصلا سر اون کلاس بشینم البته بیشترش بخاطر معلم بداخلاقی بود که فقط به اونایی که سطحشون بالا بود توجه داشت پیشنهاد میکنم قبل از معلم اون درس یا مبحث رو فیلم ببین لغات و کار کن باور کن دیدت عوض میشه فقط فرار نکن ازش

تدریس خصوصی پایه های اول تا هشتم📚🍀                           سقوط فقط راه دیگری برای پرواز است🌱✨️
هیچکی بهتر از من درکت نمیکنه منم همین بودم عزیزم به حدی زبانم ضعیف بود که دوست نداشتم اصلا سر اون کل ...

هرهفته تو اون کلاس غایبم میترسم گیر مده خیلی بد ناظم مدرسمونم هست

نهم من تو کلاس ۳ تا دختر هست باهام فقط دنبال اینن کم بیارم مسخره کنن😭

خب نهم زیاد سخت نیست سعی کن فیلم ببینی که گرامر و بفهمی بعد لغات و حفظ کن باور کن چیز پیچیده ای نیست برای خودت سختش نکن

تدریس خصوصی پایه های اول تا هشتم📚🍀                           سقوط فقط راه دیگری برای پرواز است🌱✨️
خب نهم زیاد سخت نیست سعی کن فیلم ببینی که گرامر و بفهمی بعد لغات و حفظ کن باور کن چیز پیچیده ای نیست ...

اخه شما نمیدونی که چقدر معلمم سخت نگره تمرین دارم خیلیم دارم