2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگین با این مادرشوهر چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 39 پست
خب اگه زندگی و بچه هاتو شوهرتو دوست داری به خاطر آرامش خودت و شوهرت با مادر شوهرت کنار بیا حتی اگه ش ...

دیگه تحملش ندارم خسته شدم دیگه حتی دلم نمیخواد اشتباها چشمم بهش بیوفته

گفت چرا ده دقیقه پیش مادر ننشستی

خب براش توضیح میدادی که باید به بچه ها سر میزدم . بعدم مادرشوهرت بگه شوهرت باید عاقل باشه گوش نده . اگر شوهرت چند بار که مادرش گفته بود جلوش می ایستاد دیگه اذیتت نمیکرد . شوهر هست که باید حد و مرز ها رو به مادرش یاد اوری کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والا واقعا بعضی مادرشوهر ها شاااید از سر دلسوزی چیزی بگن ولی طرف اشتباه برداشت کنه شاید سوءتف ...

من الان نزدیک به ده ساله که ازدواج کردم اگه بخوام کاراشو بگم یه کتاب میشه. همه میگن خوب صبری خدا بهت داده

خب براش توضیح میدادی که باید به بچه ها سر میزدم . بعدم مادرشوهرت بگه شوهرت باید عاقل باشه گوش نده . ...

بخدا اولین باره توی این چندسال شوهرم همچین رفتاری کردـاونم دیگه خسته شده بین دعواهای ما

من الان نزدیک به ده ساله که ازدواج کردم اگه بخوام کاراشو بگم یه کتاب میشه. همه میگن خوب صبری خدا بهت ...

منم اطرافم هستن کسایی که مشکل دارن به مادرشوهر ولی به نظرم رفت آمد و کمتر کن درارتباط نباشین اعصاب خوردی هم کمتره 

لابد تو واسه اینکه اومده ونتونستین برین خونه مامانت اینا ناراحت بودی بهش برخورد 

نمی دونم این دعوای مامانم اینا ومامانت اینا  تو این ایران ویران شده کی قرار درست بشه اخه دختر وپسری که ازدواج میکنن که نباید تا این حد دیگه وابسته به خونواده باشن 

جهت احترام اول میرفتی خونه مادرشوهرت بعدم خونه مادرت بهر حال همونقدر که تو مادرتو دوست داری اون بنده خدا هم مادرشو میخواد من نمی دونم اخه یه مقدار احترام دوطرفه تا حالا کی رو کشته 

وضعیت خانواده ها تو ایران

مادرشوهر خوب عروس بدجنس

عروس خوب مادرشوهر فولاد زره 

عرووس مادر وخواهر شوهر خوب شوهر بدردنخور

فکر کنم اکثر دلایل مهاجرت ها به خارج هم همین موضوع باشه 😂

منم اطرافم هستن کسایی که مشکل دارن به مادرشوهر ولی به نظرم رفت آمد و کمتر کن درارتباط نباشین اعصاب خ ...

آخه حیاطمون با هم مشترکه.

من سالی دو سه بار میرم خونش اما اون دائم اینجاست و تو همه کاری هم دخالت میکنه

دیگه تحملش ندارم خسته شدم دیگه حتی دلم نمیخواد اشتباها چشمم بهش بیوفته

درکت میکنم عزیزم ولی چاره چیه یه سری آدما رو باید تحمل کرد هرچی باشه شوهرت دوسش داره و مادرشه ..بهش بی احترامی نکن بهونه دستش بدی ولی گرمم باهاش نگیر سرد و سنگین باش 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

لابد تو واسه اینکه اومده ونتونستین برین خونه مامانت اینا ناراحت بودی بهش برخورد نمی دونم این دعوای م ...

عزیزم من اصلا رفتن خونه مامانم واسم مهم نبود.

مادرشوهرم هرشب تا ما بخواییم بریم تو خونش اون سریع میاد اصلا فرصت نمیده که ما بریم و بعد ما چون کنار همیم هرساعتی که بخواییم بریم جایی میریم بخاطری که اون دائم تو خونه ما پلاسه. من اگه بخوام بخاطر حضور اون جایی نرم کلا باید قید بیرون رفتن رو بزنم.اینجور بگم که بقول معروف بند نافشو از پسرش جدا نکرده