2777
2789
همین که اومدی اینجا و هر بار تاپیک های تکراری میزنی و هر بار اکانت هم درست میکنی و حول یه موضوع و با ...

دوست عزیز . وقتی با کوچکتری توهین اینجا تعلیق میکنن . چاره ای نیست .اینجا برای اکثر کاربرای اینجا سرگرمیه از تاپیکاشون معلومه  تو تاپیکای هم جنساتو خوندی. . از هر 6 تا تاپیک 5 تاش چرا خواستگار ندارم چرا کسی نمیاد،سمت من و تاپیکای خیلی سمی تر ک خندم میگیره . تاپیک زدن اینجا ی سرکرمیه و هر جور دغدغه ای و سرگرمی باشه براش تاپیک میزنم. .و  . ب خودم مربوطه. اون کسی ک تو تاپیکای من سرک میکشه یکم مشکل داره . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست عزیز . وقتی با کوچکتری توهین اینجا تعلیق میکنن . چاره ای نیست .اینجا برای اکثر کاربرای اینجا سر ...

یهدته دفعه پیش به خاطر همین خیالبافی ها و دوس دختر بازی هات تعلیق شدی .باز اومدی کاربری دیگه زدی؟

مثل دفعه پیش هم تایپیک میبندی؟😂😂😂

خب شایدم خورده تو ذوقش! ان‌شاءالله یه قسمت خوب

ببین من نمیدونم چی.میگی ولی واقعا فاقد اهمیته .در حدی ک دختر 20 سالشه پدرش وکیله قدش 173 بود تست مدلینگ داده بود و چپو راست میگفت روت کراش دارم برام مهم نبود . ببین الان دخدرای اینجا چقد خواستن 20 نفر حمله ور شن ب سمت من و لجمو در بیارن ولی من خیلی منطقی جواب دادم . چون 33 سالگی اینجوریه ب کتفم میگیرم

یهدته دفعه پیش به خاطر همین خیالبافی ها و دوس دختر بازی هات تعلیق شدی .باز اومدی کاربری دیگه زدی؟مثل ...

تو همونی نبودی ک با اون زنه هم حسودی میکردی! 

ببین برو بالاتر. از مزدا و 207 بالاتره. فقط الان سرمایه رو ملکه 

یهدته دفعه پیش به خاطر همین خیالبافی ها و دوس دختر بازی هات تعلیق شدی .باز اومدی کاربری دیگه زدی؟مثل ...

دوس دختر بازی!! 

اقا اینجا بعد ی تاپیک بهم پیشنهاد میدن نگا نمیکنم . 

بعد دوست دختر؟ 

بخوام خوب این همه جا هست