2777
2789
حالا هم صیکتیر کن که بچه ها حسابی ریدن بهت مهندس😂😂

هنوز چراغت سبزه؟؟ 😂😂 نه داداچ منم پدرم برام خرید .منتها خیلی  بیشتر از 207 جا دارم . مطمانی برات 207 خریدن؟ 😁😁 هاشبک مدل 93 نباشه.  اونم کادو حساب میشه ها . اون ک مشخصه چون من تک پسرم . و مث اکثر اینجا ک بچه میارن پرجمعین نییستیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه به دل باشه که همه مردا خوشگل میخوان و همه زنا پولدار اما انگار مد شده اقایون تو این سایت همه دنب ...

من اصلا دنبال پولدار نیستم کلا پول اخرین اولویتمه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

ببخشید اینو میگم شما نیاز فوری به دکتر دارین. حتما حتما مراجعه کنید. امیدوارم بپذیرید که آدم نرمال ا ...

ببین منم جدی میگم از اکانتای این سایت و رفتارشون پشمام ریخته. .بیست تا اکانت زن دارن ب من هجوم میارم و انواع و اقسام طعمه و توهین میکنن.و من دارم از خودم دفا میکنم .  ی اکانتی  مث تو میگه تو مشکل داری. محیط این سایت خیلی سمه . 

33

اول لینکه باید پرسید مادرتون در شرایطی این حرف رو زده 

دوم اینکه دنبال یه ادم هم لول خودتون باشید از هر نظر مالی زیبایی خانواده تا سطح دغدغه برابر داشته باشید 

سوم اینکه چرا خودتون دنبال مورد ایده آلتون نیستید؟به عر دختری که از تظر خودتون زیباست پیشنهاد بدین ببینید چه بازخوردی دریافت می کنید 

سوم اینکه بیشتر یه پیشنهاد خواهرانه یکم منعطف تر باش 

خیلی تهاجمی برخورد می کنی 

در نهایت امیدوارم مورد ایده التونو پیدا کنید 🌟🌱

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
مامانت میخواد توقعات زیاد نباشه بعداً بخوره تو ذوقت! مامانت روش‌هایی عجیبی برای حفاظت از بچه هاشون د ...

مادرم خودش ی خوشگل پیشنهاد داد من کنسلش کردم .زیاد رو حرف مادرم مانور نده 😁😁

اول لینکه باید پرسید مادرتون در شرایطی این حرف رو زده دوم اینکه دنبال یه ادم هم لول خودتون باشید از ...

داداش نگران من نباش. همون لول بالاش هم فعلا برام کنسله . بمااند ک اینجا ک به کی میگن لول بالا به کی.میگن پولدار 😁

ببین منم جدی میگم از اکانتای این سایت و رفتارشون پشمام ریخته. .بیست تا اکانت زن دارن ب من هجوم میارم ...

همین که اومدی اینجا و هر بار تاپیک های تکراری میزنی و هر بار اکانت هم درست میکنی و حول یه موضوع و با بقیه بحث میکنی به نظرت نرمالی؟

اگر واقعا ۳۳ سالته و همه چیز را راست گفته باشی اصلا نرمال نیست کارهات.

اگر دروغن و دبیرستانی هستی که الان خیلی بچه ای از سرت می افته ولی بازم وقتتو الکی صرف این صحبتهای پوچ نکن 

اول لینکه باید پرسید مادرتون در شرایطی این حرف رو زده دوم اینکه دنبال یه ادم هم لول خودتون باشید از ...

با همین وضعیتم حاضرم شرط،ببندم وضعیتم از کاربرای اینجا بالاتره . اصن دور بر من دختر مجرد نی نی سایت نمیاد .