2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان من چلاقم؟! رزومتو بده ببینم کی چلاقه

یواشششش مگه من با تو بودم

داشتم ب اون کاربر میگفتم ک ما این ضرب المثل رو چطوری تلفظ میکنیم

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

خوب مرد خوشگل و پولدارم ب تعداد همه دخدرا نیست 😂😂😂بعدم ب چی میگی پولدار؟ از نظر دخترای اینجا همی ...

افرین دقیقا همینطوره 

اگر یه دختر زشت هم انتظار پسر خیلی پولدار داشته باشه همینو بهش میگم 

هیچ فرقی نداره هر دو جنس اول باید به خودشون نگاه کنند بعد توقع داشته باشند

این دخترای دهه هشتادی این سایت از اسمون افتادن ک قانون طبیعت رو ب ما توضبح بدن . وسط درس خوندنش میاد ...

منم دهه هشتادیم😐

ولی در کل گفتم انتظارات انگار خیلی بالا رفته

امروز برجم،کاملا زهرمار:)

منم دهه هشتادیم😐ولی در کل گفتم انتظارات انگار خیلی بالا رفته

کدوم انتظارات ب خدا همینا دوس پسراشونو ببینی پول ی ساندویچ نداره دعوتشون کنه . بحث ازدواج ک میشه از طرف انتظار حقوقای میلیاردی دارن. .بودم. باشون ک میگم

همین حرفارو میزنین که ارزش و جایگاه زن رو به پول میفروشین:/

واقعیته چرا هندی میکنی داستانو 

شما هم باعث شدید مردهایی که خودشون هیچ دستاوردی ندارند انتظار زنی با چهره انجلینا جولی داشته باشند 

هر کسی با هم سطح خودش 

کدوم انتظارات ب خدا همینا دوس پسراشونو ببینی پول ی ساندویچ نداره دعوتشون کنه . بحث ازدواج ک میشه از ...

انتظارات ازدواجو میگم‌ دوستی که کاملا فرق داره

امروز برجم،کاملا زهرمار:)

واقعیته چرا هندی میکنی داستانو شما هم باعث شدید مردهایی که خودشون هیچ دستاوردی ندارند انتظار زنی با ...

خوب تو برو دستاور منو داشته باش. تا همون وروردی دکترای برق بری قبوله 

اتفاقاً ما داریم زیادم داریم ولی عقده ای نیستیم.بده شیش😂🧑‍🦯

پس تو که داری چرا بهت برخورده 

کمپین حمایت از فقرا راه انداختی؟

یا از اینکه گفتم خوشگلا برا شما ناراحتی؟ خب زشتا برا شما 

مشکل حل شد؟