2777
2789
عنوان

مذهبیا بدون قضاوت بیاید تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 103 پست

تو روایات اومده ظهور ناگهان اتفاق میفته بطوری که کسی انتظارشو نداره و همه غافلگیر میشن پس قطعا نمیشه روز براش تعیین کرد

در ضمن ما باید ظهور رو رقم بزنیم نه اینکه بشینیم یه گوشه وایسیم تا ظهور اتفاق بیفته 

شوهرم ديشب ميگفت به نظرم ظهور نزديكه حالا جالبه اصلا ادم مذهبي نيست اصلا نمازم نميخونه بعدم ميگفت من ...

امیدوارم آدم خوبی بشه 

همین کارش میتونه خیلی آخرتش رو ب عقب بندازه 

اگه نماز اینارو شروع کنه ب علاوه مهربون بودن 

همیشه ب امام فکرمیکنه؟ 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو روایات اومده ظهور ناگهان اتفاق میفته بطوری که کسی انتظارشو نداره و همه غافلگیر میشن پس قطعا نمیشه ...

اخه برای منم عجیب بود ک دیدم 

یعنی کرک و پرام ریخته 

واسه همین باید منتظر بمونم هعی

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

واقعا فکر کردی خواب اسی تعبیر میشه

حالا منم نمیگم ک امیدوار باشن گفتم ک ب فکر باشن 

ک شاید یه زمانی ظهور کرد زودتر از این زمان 

حالا مگه همه این آدما به یاد امام هستن؟خیلیا ک مسخره میکنن از اینکه ما منتظر منجی بشر هستیمضمنا همه ...

یعنی فکر میکنی چون به امام نزدیک تری یا ایمانت قوی تر از بقیه است به خواب تو میاد؟ 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
دقيقا ظلم هايي درحقم كرده كه سنگم گريش ميگيره گاهي با خودم ميگن چه گناهي كرده بودم تاوانش اينقدر سنگ ...

خیلی ساله ازدواج کردید؟

باور کن نیتم خیر بود🤣اما خداروشکر دلت باز شد

اووو عضویت رو دیدمم سال 89 گوشی داشتی یا کامپیوتر؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

روایات تکذیب رؤیت و پیشگویی زمان : از قبل از آغاز غیبت کبری پیش‌بینی می‌شد که عده‌ای با دلایل مختلف مدعی رؤیت حضرت مهدی(عج) باشند یا زمان  را پیشگویی . لذا در روایات این هشدار به شیعیان داده شد که فریب این افراد را نخورند و حتی با شدت با آنان برخورد نمایند.

کاربری برای دونفره!
دقيقا ظلم هايي درحقم كرده كه سنگم گريش ميگيره گاهي با خودم ميگن چه گناهي كرده بودم تاوانش اينقدر سنگ ...

ان شالله خدا بهش عقل بده 

پیامبر حاضر نبود بره تشییع مسلمونی که تو خونه با زن و بچش بداخلاق بود 

شوهر شما خیلی اعتماد به نفس داره

یعنی فکر میکنی چون به امام نزدیک تری یا ایمانت قوی تر از بقیه است به خواب تو میاد؟

نه!

چرا قضاوت میکنی عزیز 

یکی تو دلش امام حسین رو بیشتر دوس داره یکی امام علی و ..

شاید اصلا یه کسی ایمانش قوی نباشه و خواب ائمه رو ببینه 

کلی گفتم!