2777
2789
عنوان

مذهبیا بدون قضاوت بیاید تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 103 پست
روایات تکذیب رؤیت و پیشگویی زمان : از قبل از آغاز غیبت کبری پیش‌بینی می‌شد که عده‌ای با دلایل مختلف ...

آبجی خب من نگفتم ک اره من میدونم این زمان حتمی ظهور هست 

گفتم احتمال داره 🙍🏻‍♀️

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

امیدوارم آدم خوبی بشه همین کارش میتونه خیلی آخرتش رو ب عقب بندازه اگه نماز اینارو شروع کنه ب علاوه م ...

نه 

دست بخير دارها 

كمك ميكنه 

اما بشدت تو بچگيش سختي كشيده 

به نظرم بيمار روانيه 

همون ظلمها و توهين و فحشا رو بهم ميده بخدا گاهي هيچ هيچ تقصيري نداره تحقير و كتك 

نگم 

خدا انشالله از سر تقصيرات همه مون بگذره 

اما من تو دنيا از هركي بگذرم از اون  نميگذرم 

هرچند مقصر ازدواجم پدرم بود و بس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو روایات اومده ظهور ناگهان اتفاق میفته بطوری که کسی انتظارشو نداره و همه غافلگیر میشن پس قطعا نمیشه ...

عزیزم من توی کتاب عصز ظهور خوندم سیفیانی باید بیاید بعد شش ماه امام زمان میاد حتی از اماما حدیث دارم گفتن بعد سفیانی شش ماه بعد امام زمان میاد اخبار سوریه رو دنبال کن 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
اووو عضویت رو دیدمم سال 89 گوشی داشتی یا کامپیوتر؟

من از سال ۸۴ گوشی داشتم. کامپیوتر خیلی سال قبلش داشتیم فک کنم هفت سال قبلش تقریبا.. 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
نه دست بخير دارها كمك ميكنه اما بشدت تو بچگيش سختي كشيده به نظرم بيمار روانيه همون ظلمها و توهين و ف ...

خدا ب دلت و زندگیت آرامش بده 

بابای منم بچگیش خیلی سختی کشید و ب ماهم سختی داد 

الان کم و بیش خوب شده 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

نه!چرا قضاوت میکنی عزیز یکی تو دلش امام حسین رو بیشتر دوس داره یکی امام علی و ..شاید اصلا یه کسی ایم ...

من قضاوت نکردم. سوال کردم .کنجکاوم بدونم چی میشه که ادم انقدر به یه خواب اعتماد میکنه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
عزیزم پیشگویی هم یه جور احتماله و کاری که تو داری میکنی هم گناهه و هم جرمه

پیشگویی نیست عزیز خوابه 

اصلا بیخیال من یه غلطی کردم تاپیک زدم

شما ب فکر امام باش حالا حرف من مهم نیست زیاد

مثلا میشه فهمید ظهور دیر یازود اتفاق میکفته اما تاریخ دقیقش رو نمیشه توی خواب فهمید

چون تاریخ دقیق رو هیچکس نمیدونه حتی انسان های عالم

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

من قضاوت نکردم. سوال کردم .کنجکاوم بدونم چی میشه که ادم انقدر به یه خواب اعتماد میکنه

چون من چن ساله خواب هام تعبیر میشن برای همین هر خوابی ک ببینم برام مهمه 

یه بار تازگیا خواب مرگ مادرم رو دیدم گفتم ۷ سال دیگه زنده بمون 

و من منتظر ۷ سال هستم ک ببینم آیا واقعا زنده میمونه یا ن 

سر همین خواب طلسم بودن یکی رو دیدم مرگ ۳ نفر رو دیدم و کلی اتفاق