2777
2789

من متوجه شدم اگه میخوای طعما خوب به خورد جوجه بره باید دونه دونه مواد رو اضافه کنی یعنی من اول فقط زعفران میزنم قاطی میکنم تا مرغ کاملا زرد بشه، بعد پیاز میزنم چنگ میزنم تا اب پیاز به خورد جوجه بره و همینطور تا اخر ، وقتی همه ی مواد رو یکدفعه قاطی میکنی اثر مواد کم میشه 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداشم سرآشپز فرودگاهه توش سس مایونز فلفل دلمه پودرسیر زعفرون پیاز زنجفیل ونمک می ریزه محشر می شه

آبلیمو ام یه نیم ساعت آخر می زنه 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

مایونز یا سس فرانسوی نداشته باشه کنسله

سیر پیاز زعفران فلفل دلمه، روغن ماست آبلیمو(ساعت آخر اضافه بشه)

کاری، پولبیبر، فلفل قرمز و سیاه

دیگه هر چند تا از اینا که دم دست بود

سیر و پیاز و فلفل دلمه اش رو بعد خورد کردن با دست له کنید

فلفل دلمه رو خرد می کنه یا رنده

خرد می کنه گلم بعد پختن ام کره روآب کنی یابافرچه بمالی روش یا کباب بریزی تو کره آب شده طعمشو عالی می کنه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز