2777
2789
عنوان

نامزدم میگه نمیخوامت

285 بازدید | 27 پست

دیروز بیرون بودیم اول بگم دو شیفت کار می کنه دیروز یکم دیر شد عصبانی شد کلی غز زد به من از صبحشم با من بد بود کلا یه ماهه هی بهش میگم چته میگه هیچی دیشب یهو جوابم نداد نه پیام نه زنگ نزدیک ۳۰ بار زنگ زدم قلبم داره می کنه دارم میسوزم انقدر گریه کردم چشام می سوزه دیشب اخر شب گفت نمیخوامت فردا به خانوادت میگم الان صبح شده زنگ زدم میگه نمی تونیم باهم بسازیم فردا به مشکل میخوریم ما همه خریدامونو کردیم حلقه خریدم بهش میگم چرا تا اینجا کشش دادی یکلام میگه نمیخوام همش تکرار می کنه خانوادش خیلی اهل د.ع.ا گرفتن بخدا من دیگه نمی تونم من خیلی بهش اعتماد کردم تو رو خدا راهی جلوم بزارید

اسکایلرم ازم دور شید وگرنه....

باهاش رابطه داشتی؟

براتون طلسم جدایی گرفتن برو باطل کن

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما از کجا فهمیدی طلسم گرفتن

سردی یهویی 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ