2777
2789
عنوان

ولی من شما رو نفرین نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 49 پست

یکی ک یکم آدم خوبیه و بقیه می‌شناسمش شروع میکنن ب بدنام کردنش، ولش کن اینا عقده‌اس، خدا شفا بده عقده ای هارو

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم بعضیا چی باخودشون فک میکنن که انقد قلبشون سیاهه چندروز پیشم یه نفر توی همین سایت بچه ی تو شکم منو نفرین کرد اینجور آدما انقد بی اهمیتن که نباید حتی بهشون فک کرد چ برسه نفرینشونو جدی گرفت

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

اسی ولی همچین آدم اوکی ای هم نیستی چون تو همین سایت خیلیییی ها رو دیدم باهات مشکل دارن تا دو سه نفر رو میتونم درک کنم اما خیلیا باهات چپن پس حتما خودت هم یه ایرادی داره نمیشه فقط بگی همه بدن من خوب البته که هیچ کس نمیگه ماست من ترشه

بله

خیلی متاسفم عزیزم

ولی قطعا بهبود کامل و شفا نزدیکه عزیزدل

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

پس بااین حال منوخانوادم باید خیلی ادنهای بدی باشیم که این همه بلا سرمون میاد

خداروشکر که خدا مثل بنده هاش فک نمیکنه

هرکه دراین بزم مقرب تراست...💚

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

عین جاریه من

فوری شروع به نفرین میکنه بعد اگه طرف سرما هم بخوره میگه حقش بود نفرینم گرفت😐

اون نفرینا داره به خودش برمیگرده ولی آدم عاقل میخواد تا بفهمه😊

برای شما هم دعا کردم ان شاءالله بزودی حالتون خوب بشه❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اسی ولی همچین آدم اوکی ای هم نیستی چون تو همین سایت خیلیییی ها رو دیدم باهات مشکل دارن تا دو سه نفر ...

بله حق با شماست 

حتما مشکل منه که این کامنت رو نوشتن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اسی ولی همچین آدم اوکی ای هم نیستی چون تو همین سایت خیلیییی ها رو دیدم باهات مشکل دارن تا دو سه نفر ...

والا من چندین ساله ایشونم میشناسیم مشکلی ندیدیم

نظراتش کاملا سنجیده هست

مساله این است که آدم های مشکل دار تو این سایت زیاد هستن

مردم ما از لحاظ روانی دچار مشکل شدن اکثریت

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

گلم من چندسال عضواین سایتم واین خانوم اصلا ادم بدی نیستن

فقط بعضی ها به شدت بهشون حسودی میکنن

تاجایی که من ازشون شناخت دارم ادم اهل مطالعه و باتجربه ای هستن و نظرات خوب. وکاملی میدن طوریکه شده بارها من از طرز فکر جالب و دقیق ایشون جا خوردم

و ایشون تحصیلات بالایی دارن،درامد خوبی دارن و...

گاهی مسافرت خارج ازکشور میرن و فک کنم مجموع اینا باعث حسادت عده ای به ایشون شده

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
بله حق با شماست حتما مشکل منه که این کامنت رو نوشتن

خدای من

چقدر قلبش سیاه و کثیفه

چطور میتونه این حرفهارو بزنه

کاربریش جدیده؟

تنها راه حل نادیده گرفتن این آدمهاست

من مشکلی با خشم ایشون ندارم

و نادیده گرفتن هم نمیخواد چون ایشون داره توی نفرین های خودش زندگی میکنه متاسفانه

ولی برام سواله من نادیده بگیرم نی نی یارها هم باید نادیده بگیرن؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه