2777
2789
عنوان

ولی من شما رو نفرین نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 49 پست
بله حق با شماست حتما مشکل منه که این کامنت رو نوشتن

🤐

تنها راهش اینه که دعا کنیم براشون که خدا به راه راست هدایتشون کنه 

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏
چقد دل سیاه حالم بهم خورد زمین گرده.....

من بشدت امیدوارم ایشون شرایط زندگی بهتر پیدا کنن

یا حداقل دست از نفرین بقیه بردارن

چون من تنها کسی نیستم که بهش لطف دارن

یه آدم عاجز کمتر بشه جهان بهتر میشه

ولی در عجبم چجوری زندگی خودشون رو نمیبینن ولی توی زندگی بقیه منتظر دیدن نتیجه نفریناشون هستن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نی نی یار چرا واقعا هیچ کاری با این کاربرای سمی نمیکنه؟

یعنی این همه توهین و فحش و اینا رو نمیبینه؟

اون وقت چجوریه که من اگه یه تاپیک مثلا سیاسی رو لایک کنم فقط لایکااا نه پست نه هیچی فورا باید تعلیق بشم؟😂💔

عدالت و شکر واقعا

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
یاد یکی از فامیلام افتادم. نشسته بودن خوشحالی و شادی . که چی شده؟ یکی دیگ از اشنایان جوونِشون در جوا ...

روی من تاثیر خاصی جز غمگین شدن برای خودش نداره

منم ثمره یه عمر تربیت و خوش‌بینی هستم با چهار تا حرف که مکدر نمیشم

ولی حداقل بقیه ببینن اینجا چه کاربرایی داره ، سر هر چیزی نگن دلم شکست 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

عزیزمن عجب صبری داری

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.