2777
2789
عنوان

از اینکه تو یه ساختمون با خانوده شوهرمم نفرتتتت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 42 پست

خب حق داری

اما راه داره

به بابات و یا داداشت بگو بیان دنبالت

تو برو پیش شون

اینطوری جرات نمیکنن زرزر کنن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نزدی تو دهنش؟

یادم سال اولی که اومدم تو نی نی سایت یه زهرانامی بود تازه ازدواج کرده بود با خونواده شوهر یه جا بودن 

این مادرش اومده بود پیشش داشت میرفت دیگه، مادرشوهرش و خواهرش از در اومدن بیرون نمیدونم چی بهش گفتن 

افتاد تو سر مادرشوهر تمام موهاشو کنده بود 😂😂😂😂

یادش بخیر ، ولی هنوز فکر میکنم چرا اونکارو کرد

...
یادم سال اولی که اومدم تو نی نی سایت یه زهرانامی بود تازه ازدواج کرده بود با خونواده شوهر یه جا بودن ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای عجب عروسی بوده ها اعصاب مصاب نداشته🤣🤣🤣

بابا همه ش بهونه است عمر دست خداست عادت کرده باید هی بگی هی بگی هی بگی فشار بیاری پاتو توی یه کفش کن ...

همشو امتحان کردم اما انقدر حرص و جوش خوردم خواهربا۳۰سال سن قرص اعصاب میخورم جدیدن هم دیابت یقموگرفته میگه دیابت عصبی دیگه نای دعواندارم خدا کمکم کن 

شاید من زیادی خشنم تو این موارد اما حتماً لفظی برخورد میکنم

خشن نیستی میتونی از حقت دفاهگع کنی.ب اون چیزی نگفتم اما برادرشوهرم که بلندشد ادامه داد گفتش داداشم عرضه داشت جمعت میکرد بهم برخورد گفتم جندگی کردم یا دزدی شماهاکه زرنگین برین زنت و ابجیت و جمع کنین زندگی منو گندنکنین.دیگه نمیرم ندیدمشون اما شوهرم میگفت بابام تا اسمت و اوارد گفتم وقتی نمیاد خودش نیستش راجع بش حرف نزن

خشن نیستی میتونی از حقت دفاهگع کنی.ب اون چیزی نگفتم اما برادرشوهرم که بلندشد ادامه داد گفتش داداشم ع ...

خوب گفتی

میگفتی عرضه داشت اول دهن شماهارو گِل میگرفت که اینقدر زر نزنین مستخدم لازم دارین به خواهرای خودتون زنگ بزنین بیان،در خونه شونم محکم بهم می کوبیدی و میزدی بیرون😂 

تاچندوقت دیدیش روتو برگردون بفهمه دیگه زر نزنه😂