fatemeh_an19 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 2146 عنوان برای ازامایش ادرار بارداری بیایین ی لحظه 49 بازدید | 11 پست باید اولین دفع باشه ناشتا باشی یا نه فرقی نمیکنه؟؟تروخدا بگین اگه فرقی نمیکنه همین الان برم روزای خوب توی راه😎✌🏻 امروز | 10:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگوش۲۰۲۴ عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1343 نه فرقی نمیکنه من عصر زدم مثبت شد جوابش درست بود کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
fatemeh_an19 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 2146 نه فرقی نمیکنه من عصر زدم مثبت شد جوابش درست بود همون موقع جوابشو میدن؟ روزای خوب توی راه😎✌🏻
گوگوش۲۰۲۴ عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1343 همون موقع جوابشو میدن؟ عزیزم مگه آزمایش خون میخوای بدی؟ من فککردم منظورت تست بیبیچک هست چون نوشتی ادرار کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
fatemeh_an19 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 2146 نه فرقی نمیکنه من عصر زدم مثبت شد جوابش درست بود برای عفونت ؟؟ روزای خوب توی راه😎✌🏻
fatemeh_an19 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 2146 عزیزم مگه آزمایش خون میخوای بدی؟ من فککردم منظورت تست بیبیچک هست چون نوشتی ادرار نه عزیزم برای عفونتو اینا میگم روزای خوب توی راه😎✌🏻
گوگوش۲۰۲۴ عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1343 نه عزیزم برای عفونتو اینا میگم ای بابا خودت نوشتی آزمایش ادرار بارداری الان میگی عفونت؟ عجب هاااا کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
fatemeh_an19 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 2146 خب ننوشتم که بیبی چک بعدم پایین ترش نوشتم اگه فرقی نمیکنه پاشم برم برای ببینی چک دقیقا کجا میخواد ادم بره؟؟؟ برای عفونت ادارم بود الان خب نمیدونید شماهم؟؟ روزای خوب توی راه😎✌🏻
fatemeh_an19 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 2146 ای بابا خودت نوشتی آزمایش ادرار بارداری الان میگی عفونت؟ عجب هاااا یکم دقت کنی عزیزم کاملا واضحه بعدم تاپیکای قبلم مگه مخفی هستن؟ روزای خوب توی راه😎✌🏻
گوگوش۲۰۲۴ عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1343 خب ننوشتم که بیبی چک بعدم پایین ترش نوشتم اگه فرقی نمیکنه پاشم برم برای ببینی چک دقیقا کجا میخواد اد ... چی بگم والا خودت نوشتی آزمایش بارداری.اگه عفونت ادراری داری که فککنم ناشتایی میخواد کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
fatemeh_an19 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 2146 چی بگم والا خودت نوشتی آزمایش بارداری.اگه عفونت ادراری داری که فککنم ناشتایی میخواد خب جزوی از ازمایشات بارداری گلم شما بفرمایید چی باید مینوشتم دقیقا؟؟ اها پس باشه انشالله فردا برم دیگه که ناشتا بود که چه بهتر نبودم همونجا ی چی میخورم مرسی جواب دادی عزیزم🙏🏼🌹 روزای خوب توی راه😎✌🏻
گوگوش۲۰۲۴ عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1343 خب جزوی از ازمایشات بارداری گلم شما بفرمایید چی باید مینوشتم دقیقا؟؟ اها پس باشه انشالله فردا برم دی ... 😅😅😅😅😅بابا به خدا اصلا توضیحت واضح نبود. اوکی موفق باشید کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما