2777
2789

باید اولین دفع باشه ناشتا باشی یا نه فرقی نمیکنه؟؟

تروخدا بگین اگه فرقی نمیکنه همین الان برم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون موقع جوابشو میدن؟

عزیزم مگه آزمایش خون میخوای بدی؟ من فک‌کردم منظورت تست بیبی‌چک هست چون نوشتی ادرار

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
نه عزیزم برای عفونتو اینا میگم

ای بابا خودت نوشتی آزمایش ادرار بارداری الان میگی عفونت؟ عجب هاااا

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

خب ننوشتم که بیبی چک 

بعدم پایین ترش نوشتم اگه فرقی نمیکنه پاشم برم 

برای ببینی چک دقیقا کجا میخواد ادم بره؟؟؟ 

برای عفونت ادارم بود الان خب نمیدونید شماهم؟؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خب ننوشتم که بیبی چک بعدم پایین ترش نوشتم اگه فرقی نمیکنه پاشم برم برای ببینی چک دقیقا کجا میخواد اد ...

چی بگم والا خودت نوشتی آزمایش بارداری.اگه عفونت ادراری داری که فک‌کنم ناشتایی میخواد

چی بگم والا خودت نوشتی آزمایش بارداری.اگه عفونت ادراری داری که فک‌کنم ناشتایی میخواد

خب جزوی از ازمایشات بارداری گلم 

شما بفرمایید چی باید مینوشتم دقیقا؟؟ 

اها پس باشه انشالله فردا برم دیگه که ناشتا بود که چه بهتر نبودم همونجا ی چی میخورم 

مرسی جواب دادی عزیزم🙏🏼🌹

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خب جزوی از ازمایشات بارداری گلم شما بفرمایید چی باید مینوشتم دقیقا؟؟ اها پس باشه انشالله فردا برم دی ...

😅😅😅😅😅بابا به خدا اصلا توضیحت واضح نبود. اوکی موفق باشید