2777
2789

متصور شدن خدا یعنی ساختن خدای خیالی، خدا مثل آبه باید مزه اش رو بچشی، با دیدن عکس یه جنگل نمیتونی طراوت و تازگی جنگلو حس کنی و باید حتما توی جنگل قدم بزنی تا حس و حال جنگل رو درک کنی

کاربر آقا
متصور شدن خدا یعنی ساختن خدای خیالی، خدا مثل آبه باید مزه اش رو بچشی، با دیدن عکس یه جنگل نمیتونی طر ...

خب این زاویه دیده هر نفره ، منم دارم ازت میپرسم جنگلتو برام توصیف کن ، وگرنه ک من هیچوقت با کفشای تو نمیتونم راه برم ، میفامی که؟

من

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره 

تصورم ازش یه هویتیه که بدون علت با بعضی دشمنی داره و هر بلایی سرشون میاره و باز بدون علت یه عده رو خیلی عزیز کرده 

کاش فازشو میفهمیدم

چرا باید اینقدر بی رحم باشه و عادلانه رفتار نکنه

اره تصورم ازش یه هویتیه که بدون علت با بعضی دشمنی داره و هر بلایی سرشون میاره و باز بدون علت یه عده ...

معتقدی کار کسیه؟ یعنی کسی بلاهای خوب و بد رو سر ما میاره؟ پس اگه کسی یا چیزی وجود داشته باشه میشه باهاش ارتباط برقرار کرد ، حالا به نظرت راه ارتباطی ما با اون چیه؟

من

خب این زاویه دیده هر نفره ، منم دارم ازت میپرسم جنگلتو برام توصیف کن ، وگرنه ک من هیچوقت با کفشای تو ...

هرچند نمیشه چنین تجربه بزرگی رو با کلمات توصیف کرد ولی سعی میکنم البته این تجربه حداقل برای من گذرا بوده و همیشگی نیست 

برای چند لحظه ذهنم کاملا خالی میشه  به قدری سبک میشم که احساس تعلق خودم رو به جسم به داشته هام به هرچیزی از دستم میدم با تک تک موجودات با تک تک ذرات جهان احساس اتحاد میکنم و انگار وجودم در همه چیز نفوذ میکنه بی هیچ دلیلی خوشم از شدت شعف و انرژی دیوونه میشم

کاربر آقا
معتقدی کار کسیه؟ یعنی کسی بلاهای خوب و بد رو سر ما میاره؟ پس اگه کسی یا چیزی وجود داشته باشه میشه با ...

قطعا اراده و هویتی مسبب هر بدبختی و خوشبختیه 

اگر گوش شنوا و راه ارتباط پیدا کرده بودم الان وضعم این نبود

هرچند نمیشه چنین تجربه بزرگی رو با کلمات توصیف کرد ولی سعی میکنم البته این تجربه حداقل برای من گذرا ...

مرسی از نظرتون ، پس به وجود خودتون و نظمی که بین طبعیت هست اعتقاد دارین؟

من

قطعا اراده و هویتی مسبب هر بدبختی و خوشبختیه اگر گوش شنوا و راه ارتباط پیدا کرده بودم الان وضعم این ...

نظرت راجب دعا کردن ، یا نماز خوندن؟ با حرف زدن میشه ارتباط بگیریم؟

من

تا حالا سعی کردی صحبت کنی باهاش؟ سوال بپرس ببین جوابی میگیری؟

نه چون نمیتونم تمایزی بین افکار و اون ندای درونی قائل بشم و تشخیص بدم ولی گاهی اوقات یه چیزی بهم میشه گفت الهام شده مثلا فلا کارو نکن به ضررت این کارو انجام بده به نفعته و درست بوده

کاربر آقا
نه چون نمیتونم تمایزی بین افکار و اون ندای درونی قائل بشم و تشخیص بدم ولی گاهی اوقات یه چیزی بهم میش ...

زببا بود ، پس تشخیص که کی تو حرف میزنی و کی اون برات سخته ودی معتقدی کسه دیگه ایم بهت چیزیو الهام میکنه

من