2777
2789
عنوان

شب چله برام هیچ کاری نکرد شوهرم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید قبلش به شوهرت میگفتی برنامه میریختین دوتاییمگه یلدایی رو خانواده اش باید بدن؟باید شوهرت پولشو ب ...

من یک هفته قبل گفتم بهش گفت نمی‌دونم خانوادم می‌خوان چیکار کنن

والا یه کادو ساده ک میتونسین بدهتقصیره اسیه پاشده رفته

آره بابابهترین کیف پول زنونه فک کنم صدیادویست باشه

یه لباس ساده سفید توخونگی خیلی دربیاداینم دویس سیصدتومن

بابا مادره عذرمیخام گاوه

مادرشوهر منم اولین باری که رفتم خونش تن ماهی با برنج خالی گذاشت جلوم

اصلن به روشوهرم نیاوردم گفتم ولش 

الان مرده میگم کاش اون دنیا جلوتر تن ماهی بابرنج سفت بزارن

حالاایمومیخام بگم تواین دنیا ارزش نداری بدی کنی یادل بشکنی فقط یه خوبی میمونه 

اینا دراصل دارن به خودشون بدمیکنن

آره بابابهترین کیف پول زنونه فک کنم صدیادویست باشهیه لباس ساده سفید توخونگی خیلی دربیاداینم دویس سیص ...

اصلا از بدی خوبی گذشته

شان و شخصیت خودشون و خانوادشون رو میارن پایین و بچهاشونم خجالت میدن

البته شوهر اسی ک پروعه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
راست میگه دیگه بخدا هرچی ادم کوتاه بیاد هرچی قانع باشه اونا روشون زیاد میشه وادم و نادیده کیگیرن اما ...

نباید اول کار کوتاه اومد اره برای منم تقریبا اینجوری بود  خوشون میزدن به نابلدی  وقتی میگه برای بقیه انجام دادن نباید میرفت خونشون گلایه ای هم میشد میگفت ما رسم داشتیم اصلا ربطی به خونه کوچیک نداره چه جوری تو خواستگاری جا شدن موقع هدیه جا نمیشن

چه شوهر پررویی   اول اینکه وظیفه خودشه یلدایی برا زنش بیاره نه پدر مادرش    بعدم مگه یلدایی ربطی به متراژ خونه ی طرف داره این بهونه ها چیه دیگه     بگو تو دوتا النگو بخر بیار با خانوادت جا نشد با من 

سلام خیلی اهمیت نده

بااین جوابایی ک نامزدش باپرویی بهش داده چجوری اهمیت نده؟؟

اتفاقا همین رفتاراست ک تو نامزدی مشخص میکنه طرف چندمرده حلاجه

ایشون نه تنها خانوادش برا تازه عروس کاری نکردن بلکه خود پسر هم عروس خانم رو به یه ورش گرفته (عذرمیخام)