2777
2789
عنوان

دوستان پدرشوهرم بهمون میگفت گراز

165 بازدید | 14 پست

دیشب برا شب یلدا قرار شد برا شام خونه پدر من باشیم بعد شامم بیایم پیش خانواده شوهرم

بخدااا اونجا با عجله شام خوردیم و اومدیم اینجا

همینکه اومدم من از چهره خانواده شوهرم قشنگ میفهمم دردشون چیه و خیلی  سرد برخورد میکنن باهام

بعد من نشستم گفتم خب چ خبر پدر شوهرم گفت هیچیی داشتیم در مورد شما دووتا حرف میزدیم گفتم مااا چی میگفتین خب گفت مبگفتیم دو تا گراز داشتیم بهتر از اینا بود

چرا اخه؟؟چرا من حق نداشتم برم خونه پدرم اصلا من حق انتخاب نباید داشته باشم برا زندگیم

بخدا اگر تا اخر شب باهاشون سرد بودم منم کلا اونام ابتجوری میبودن اما من اهمیت نداادم

پدر و مادرشوهرم بدم میاد مادرشوهرم خودشو خیلیی ببچاره نشون میده و پدرشوهرمو پر میکنه ازم وقتیم میبینمشون پدرشوهرم تیکه میپرونه

تو دلم گفتم اگه دامادشونم بود اینجورب باهاش برخورد میکردن

میگفتی نظر لطفته ولی سنی ازت گذشته خجالت بکش 

قصدم‌ پیر‌ شدن‌ بود ! اما‌ به‌ پایت ،‌نه‌ ب‌ دستت 🥀- درد ها دادی ولی درمانی هنوز 🍂- می‌گفت: ترسی از کسی نیست، ولی احترام قشنگ‌ تره🌝- از رفتار آدم‌ها ناراحت نشو، آگاه شو🖤- به دور شدن نیاز دارم..دور شدن از خونه، خانواده، از دوست و آشنا از غم و دلتنگی از استرس و اضطراب، از آدم‌ها، واقعاً به یه دور شدن اساسی نیاز دارم🌕🖤|•••- گاهی وقتا لازمه اشتباه کنی تا ببینی کی کنارته!🎈 از قوانین زندگی: هرچی کمتر بدونی اعصابت راحت‌تره 🌀•ولی حالم یه جوریه که وقتی یکی ازم میپرسه مشکلت چیه نمیتونم بهش بفهمونم چی داره بهم میگذره، حتی نمیتونم برای خودم توضیح بدم🔸️- آدما رو نمیشه فهمید؛ هر کسی درون خودش یه آدم دیگس🙂چرا کنار بیایم وقتی میشه کنار بزاریم❓️شمام حس میکنین زندگی داره خیلی سریع پیش میره و سنتون الكی الكی هی زیاد میشه 🛌یکی از کدهای تقلب زندگی اینه که : تقریبا هیچکس به شما اهمیت نمیده، معدود آدمایی هم که اهمیت میدن در صورت بروز مشکل حاد تقریبا هیچ کاری جز غصه خوردن ازشون برنمیاد🥀 جدا مراقب خودتون باشید. مراقب جسمتون، مراقب ذهنتون، مراقب سلامت روانتون🌿.تو شلوغش نکردی، همه ما درجه های مختلفی از حساسیت رو داریم. اگه چیزی تو رو اذیت کرده یعنی برای تو اذیت کننده بوده و نیاز نیست بیش از حد توضیح بدی😊 یه چیزی بهت بگم عزیزم؛ هیچکس حق این رو نداره که قضاوتت کنه، چون هیچ کسی واقعا نمیدونه که تو چی کشیدی، اونا شاید جریان ها رو شنیده باشن ولی «اون حسی که تو قلبت احساسش کردی رو احساس نکردن🫂میدونم نمیخوای اینو بشنوی، ولی آدما به تو وفادار نیستن، به نیاز هاشون از تو وفادارن. وقتی نیاز هاشون تغییر کنه وفاداریشون هم تغییر میکنه.⏳️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه بی ادب همونجا میگفتین چرا اینجوری توهین میکنین ما ناراحت میشیم اخه چرا حرفو با خودتون خونه میارین که حرص بخورین همونجا داغ داغ با احترام بهشون گوشزد کنین که بد صحبت نکنن دفعه ی دیگه 😡

خدایا شکرت 
چه بی ادب همونجا میگفتین چرا اینجوری توهین میکنین ما ناراحت میشیم اخه چرا حرفو با خودتون خونه میارین ...

منم گفتم خب پدر خواستم پیش هردوتان باشم

اونام خانوادمن و دلشون خوشه بمن

بعدشم مگه قتل کردم

چه بی شخصیت

اگه بفهمند واست مهمه و با حرفاشون میتونند آزارت بدند یا نظرت رو عوض کنند،هر دفعه بدتر میکنند تا بیشتر بتونند کنترل تون کنند

با شوهرت هماهنگ باش،بگو یه سال خانواده ی من،یه سال خانواده ی تو

اتفاقا بدترین کار اینه که مهمونی شامش رو یه جا باشی،دور همی رو جای دیگه. واقعا هم واسه خودتون بده،هم میزبان ها

هریه سال درمیون عید رو برو خونه یکی شون،یلدا رو برو خونه اون یکی.

نه شوهرت و نه خانواده اش رو بد عادت نکن که فقط پیش خانواده ی اون باشی

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
بقران مجید من اگ بودم همون موقع پا میشدم میرفتم خونمون پسرشون میخواست بمونه هم ب درک

بی اثر کاری که میتونی بکنی این کاره، من اگه بودم میگفتم این طرز فکر شماست ، ولی من یه جوری برنامه ریزی میکنم که به کسی توهین نشه، برا من ناراحت شدن بقیه مهمه

چرا اجازه میدی باهات بد برخورد بشه ولی بازهم توی اون جمه بمونی؟

چیکار کنم خواهر بخدااا ازشون میتریسم یکی دوبار پیش اومده رفتم اونجا ازم نارحت بودن باهام خیلیی سرد برخورد کردن حتی گاهی پاشدیم برگشتیم خونه با شوهرم من نمیدونم حقم داشته باشن برا هرچیزییی اما ادم بمیره اما نره جایی که باهاش سردن

ب شوخی میگفت مثلامیخندید و میگفتمیخوام ظهر ب شوهرم بگم بگم بنظرتون

ب شوهرت نمیدونم

ولی من اگ بودم در جواب پدرشوهرم میگفتم : امیدوارم گرازها هم باهوش باشن و دیگه با شما هم صحبت نشن

و پا میشدم میرفتم

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
چه بی شخصیتاگه بفهمند واست مهمه و با حرفاشون میتونند آزارت بدند یا نظرت رو عوض کنند،هر دفعه بدتر میک ...

اصلا درک نمیکنم چرا اینجورین

من زن داداشم دیروز مامانم بهش گفت اما نیومدن مامانم اصلا گله ایی نکرد

بخدا خود منم مادرشوهرم از دهنش نیومد بیرون بهم بگه فقط شب قبل یلدا شوهرم خونشون بود به شوهرم گفتن بیاین اینجا

خب منم ی روز قبل اونجا بودم میتونستن ب من بگن

منم گفتم خب پدر خواستم پیش هردوتان باشماونام خانوادمن و دلشون خوشه بمنبعدشم مگه قتل کردم

بعصضی وقتا هرچی بیشتر توضیح میدی طرف بیشتر وقیح میشه ، با اعتماد به نفس بالا بهش میگفتی من کاری که فکر میکنم درسته رو انجام میدم و شما اگه مارو دوسش داری و میخواستی امشب کامل اینجا بودیم نباید حرفی بزنی که مارو ناراحت کنه

اصلا درک نمیکنم چرا اینجورینمن زن داداشم دیروز مامانم بهش گفت اما نیومدن مامانم اصلا گله ایی نکردبخد ...

پس دیگه اصلا مهم نباشه واست

بعدشم یلدا که فقط همین امسال نیست که تموم شده باشه. 

ایشالا سالای دیگه 

گله نداره واقعا

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕