2777
2789
عنوان

پذیرایی جالب مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 122 پست
بی خیال بابا..یه شبه دیگه ..به قول خودت ۱۲ سال خونه مامانت بودین ..یه سالم اینور ..هر کسی یه ججوره د ...

تو فکر می‌کنی من از لج اینکه خونه مامانم نرفتم این حرفا رو میزنم؟نه خوشحال هم بودم ک امسال ب مامانم زحمت نمیدم ولی میخاستم ی شب چله خیلی عادی حداقل دور هم داشته باشیم دوتا بچه کوچیکم با دهن خشک برگشتن خونه پسرم نصف یخچال و خالی کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای منم ملاک نیست باور کن ولی یجور انگار ادب خودت رو به جا آوردی من توی خونه هر فامیلی رفتم که میدو ...

منم بشدت بدم میاد خونه کسی برم و احترام ندارع.... ما ک نخورده نیستیم ولی انسان با محبت و پذیرایی مهمون رو تحویل میگیره 

من هرجا برم سرد برخورد بشه دیگه هیچوقت نمیرم

بنظرم هرکسی یجوریه شمام بیخودی خودتو اذیت نکن عزیزم دنیا اصلا ارزش نداره، کسی ام نمیتونی تغییر بدی چیزی ام نگو چون خودتو کوچیک میکنی مطمین باش همسرت خودش متوجه میشه ولی مادرشه چه کاری انجام بده؟ بچسب ب زندگی خودت و از رفتارهای بد بزرگتر هامون ما جوون ترها باید درس بگیریم که بعدا تکرار نکنیم🙂

ببین این بخاطر خسیس و تنبلیش هیچوقت بهتون نمیگفته شب یلدا برین خونه اش😆 اتفاقا خوشحالم میشده تو میر ...

دقیییییقا همینطوره.حالا من ساده فکر میکردم چقدم ته دلش ناراحته برای خوشی ما چیزی نمیگه

نه همسرم اصلااحساسات بروز نمیده دوست داره بحثش باز نشه. طوری رفتار میکنه که براش اهمیتی نداره درصورت ...

ینی مادر شما ام همچین کاری کنه چیزی نمیگه ؟؟ پس بهتره بحث نکنی یا بگی دلم گرفت از این کار مامانت ولی با عصبانیت نگو یجوری بگو انگار واقعا ناراحت شدی آروم 

اتفاقا برا شب یلدا خوردن و خوراکی خیلی مهمه.میتونست دعوت نکنه.

شب یلدا یعنی چی؟یعنی شبی که ۱ دقیقه بیشتر کنار هم باشیم نه ۱ دقیقه بیشتر بخوریم شماهم خیلی نگران خوردن بودی دعوتش میکردی کنار هم میبودید و میخوردید حداقل به خاطر همسرتون که۱ سال قراره پیش خانوادش باشید تو ابن ۱۳ سال

برای منم ملاک نیست باور کن ولی یجور انگار ادب خودت رو به جا آوردی من توی خونه هر فامیلی رفتم که میدو ...

اول اینکه ممنون محترمانه حواب میدی

این نشانه ادب شماست 

دوم بله این خانوم به طبق گفته این بزرگوار استارتر شاید خسیس باشه 

میپذیرم 

ولی بی احترامی نه 

ایا بهش حرفی زده ؟نه !بنده خدا حتی تعارفم کرده حالا کم یا زیاد 

بر عکسم ادم خیلی دیدم که از این طرف خونه تا اون طرف خونه سفره می اندازه ولی اون حس راحتی رو که باید میزبان به مهمان بده رو نمیده 

من اینو اصلن نمی پسندم 

من دوست دارم تو مهمونی از معاشرت لذت ببرم 

نمی دونم ایشون از لحاظ تایپ کلن با فرق داره 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

دختر داره مادرشوهرت؟

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
بنظرم هرکسی یجوریه شمام بیخودی خودتو اذیت نکن عزیزم دنیا اصلا ارزش نداره، کسی ام نمیتونی تغییر بدی چ ...

اتفاقا شوهر  خانواده خودش براش هرچقدرم احترام ندارن باز خودشو  حاضره بندازه تو اب براشون  

درسته دنیا ارزش ندارع ولی آدمی ک تو طول عمرش از اتفاقات زندگیش تجربه نگیرع  همین عمر بی ارزش براش سخت تموم میشه

من امشب خونه مادرشوهرم بودم کیک گرفته بودم و شامم از من بود اونم یه آجیل معمولی و یه انار و تخمه دا ...

آفرین ب تو.من اگه ی درصد فکر میکردم نداره خیلی بیشتر از اینها می‌بردم براشون.ولی هیچی میوه هم نمی آورد اونقدر ناراحت نمی‌شدم تا این حالت اسلایس شده دستمالی و مقدار کم