2777
2789
عنوان

شیرازی های عزیز خواهش میکنم بیایین یک لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 34 پست
اونی که قصردشت هست؟ آره خوبه.این چیزایی که میپرسی خیلی باهم متفاوته ها دقیق بگو چی میخوای تا جوابت ب ...

ببخشید😂🥲

من یه مدرسه راهنمایی و یک مدرسه دبیرستان دخترانه خوب میخوام

اگه میشه معرفی کنید و بگید کجا هستن

و اینکه مدرسه نزدیک همین محله ی احمدی هست؟؟اگه هست خب غیر انتفاعی یا دولتی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هنرستان که انصاری لاری رتبه دو کنکور هنر امسال از اون‌مدرسه هست

اووو

غیر انتفاعیه یا دولتی؟؟

راستی میشه در مورد شهریه هام اگه میدونین بهم بگین

مثلا چقدر هست هزینه مدرسه ها

اونی که قصردشت هست؟ آره خوبه.این چیزایی که میپرسی خیلی باهم متفاوته ها دقیق بگو چی میخوای تا جوابت ب ...

راستی میشه یکم درمورد جو مثلا مدرسه ها ‌و..اگه میدونین بهم بگین؟ راستش من سال دیگه شاید شیراز برم مدرسه یکم بابت اینکه خب مثلا بچه هاشون چطورین و اینا استرس دارم چون چیزی نمیدونم

از آدرس هم هیچییییییی نمیدونم😂😂تازه اومدیم😂💔

همونجا که زده مترو میری پایین یه دکه توی هست یا پول میدی سکه میگیری میندازی داخل رد میشی از یه چیزی ...

اها خرید کارتش چجوریه یعنی از همون دکه خرید میکنیم؟از کارتش همیشه میشه استفاده کرد یا باید هر دفعه خرید؟؟

اون محله احمدی که میگی خیلی سطح پایین هست اصلا برای زندگی نیست اکثرا مغازه و خونه های خیلی قدیمی که ...

اوه چقدر بد…

راستش قرار بود یا احمدی خونه بخریم یا چمران

ولی پولمون نرسید احمدی خریدیم

پس اینجوری که شما میگه خیلی سطح پایین و..

راستش راجب امنیتی‌اش خیلی نگرانم..اینکه گفتین افغانی زیاد داره…

محله عالی چقدر با احمدی فاصله داره؟؟یعنی من بخوام برم مدرسه(بدون سرویس و ماشین) با مترو و اوتوبوس اینا میتونم برم یا نه؟؟شهریه ش رو خبر نداری؟؟

بازم ممنون و اگه میشه ج بدین بیخشید سوالاتم زیادن🙂

اون محله احمدی که میگی خیلی سطح پایین هست اصلا برای زندگی نیست اکثرا مغازه و خونه های خیلی قدیمی که ...

مدرسه درخشش کجاست؟چقدر با احمدی فاصله داره بدون مایشین میشه خب با اوتوبوس یا مترو برم؟ 

تولیدی یا غیر انتفاعی؟

مدرسه درخشش کجاست؟چقدر با احمدی فاصله داره بدون مایشین میشه خب با اوتوبوس یا مترو برم؟ تولیدی یا غیر ...

نه درخشش قصر الدشت هست از مناطق خوب شیرازه ولی احمدی از مناطق پایین شیرازه خیلی از هم دور هستن

احمدی اصلا مترو نداره 

اوووغیر انتفاعیه یا دولتی؟؟راستی میشه در مورد شهریه هام اگه میدونین بهم بگینمثلا چقدر هست هزینه مدرس ...

دولتی

راستش من مدارس غیر انتفاعی از شهریه اطلاع ندارم

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
اوه چقدر بد…راستش قرار بود یا احمدی خونه بخریم یا چمرانولی پولمون نرسید احمدی خریدیمپس اینجوری که شم ...

احمدی خیلی فاصله داره با بالا شهر 

ولی خوب اتوبوس که زیاد داره ولی ترافیک هست بخوای بری مدارس بالا شهر با سرویس می تونی یا با اتوبوس .چون مترو بهش نزدیک نیست ولی میتونی با تاکسی یه مسیر بری بعد با مترو