2777
2789

نه عزیزم پسر من که ماشاالله عالیه 

نگران نباش 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
نه عزیزم پسر من که ماشاالله عالیه نگران نباش

واااای واااای ، الهی که خدا به قلب و زندگیت آرامش بده عزیزم ، خیلی این حرفت منو آروم کرد ، شما اختلال هورمونی داشتین؟ چون من قبل بارداریم استروژنم بالا بود همش جوش و ریزش مو داشتم خودمم لاغر شده بودم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واااای واااای ، الهی که خدا به قلب و زندگیت آرامش بده عزیزم ، خیلی این حرفت منو آروم کرد ، شما اختلا ...

فدات عزیزم 

آره من افتضاح بودم تا حدی که زیر چونه م همش موهای سیاه و ضخیم بود وقتی باردار شدم بهتر شدم و بعد از زایمان دوباره رشد موهای بدنم زیاد شد بازم باید برم چکاپ 

اما خیالت راحت باشه چون علائم اوتیسم از نوزادی قابل تسخیصه و پسر من هیچکدوم رو نداره تازه ماشاالله عالیه همه چیزش زودتر از موعد هست 😂

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
فدات عزیزم آره من افتضاح بودم تا حدی که زیر چونه م همش موهای سیاه و ضخیم بود وقتی باردار شدم بهتر شد ...

خداروشکر خداروشکر دعا کن منم فرزند سالم خدا بهم بده ❤️

خداروشکر خداروشکر دعا کن منم فرزند سالم خدا بهم بده ❤️

قربونت برم عزیزدلم الهی که به حق حضرت زهرا خدا بچه تو حفظ کنه ❤️

سوره لقمان و حجرات بخون