2777
2789
عنوان

شوهر بیشعورم😭😭

419 بازدید | 15 پست

موکتای خونه خیس و کثیف شدن انداختیم تو حیاط ی هفتس ب شوهرم میگم ببر قالیشویی میگه نمیخاد واسه چهارتا موکت کلی پول بدم ک چی بشه خودم میشورم  خودشم همین الان بگم بشور میشوره  ولی شستن بلد نیس کثیف کاری میکنه ،حیاطمونم مشترکه و از صدقه سر همسایه بی فرهنگ و چندش واقعا کثیفه کلا کفش سیاه شدا از آشغالا و شیرابه اشغال و... منم باردارم نمیتونم بشورم هوا هم بشدت سرده الان موندیم ی تیکه اشپزخونه و راهرو گذاشتهد روی کاشی سرد راه بریم، با خونوادش تو ی ساختمونیم حس میکنم از ترس مادرش ک ی زن بشدت خسیس و عجیبه نمیبره قالیشویی وگرنع شوهرم اصلا خسیس نیس الانم اگ بش بگم از ترس مادرته قسم و ایه ک نه خودم میشورم خرج اضافیه !!، گفتم یا میخای تو حیاط چندش بشوری یا من بمونم رو کاشی سرد راه برم بدرک ک روی کاشی سرد رله میرم؟! اونم گف خب چیکار کنم نمیزاری بشورم!! بهم اهمیت نمیده دلم گرفته همش این افکار میاد تو سرم گریه میکنم😔😔الان مشکلم شستن موکتا نیس مشکلم اهمیت ندادنه😔😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت بده پولش روبده قالیشویی والا من شوهرم این جورکردنی دیگه خودم میدم اونم مخالفت نمیکنه😄

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

من دیشبم خواستم بهت بگم من باشم دفعه اول گفتم انجام نداد دفعه دوم مهلت میدم تا فلان روز نشوری میندازم دور همه موکتارو میندازم سر کوچه. اونبار گفتم فرشارو کارگر بگیر بشوره هی میگفت نه نیاز نیست تمیزه و... گفتم تا اخر هفته تکلیف روشن نشه خودم زنگ میزنم قالیشویی چون میدونه من شوخی ندارم با کسی کارگر اومد شست خودمم رفتم بالا سرشون تمیز بشورن...یه جور میگی زمین سرد انگار تو کلبه یخی زندگی میکنی ما هم طبقه اولیم زمین یخه موکتم نداریم یه دمپای رو فرشی بپوش راحت

ادرس بده من بیام ببرم بدم خشک شویی اینقدری تو تاپیک زدی خرج نتت بیشتر شد یعنی اجازه نداری یه زنگ بزن ...

بعضی وقتا میگم پس من چرا نمیتونم ایقدر تاپیک بزنم؟؟🥲🥲

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.