2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعیت اینه ک دخترا خیلی راحت می زنن زیرش . و تعهد کم شده .

شما پسرا که خیلی بیشتر اینجوری هستین

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
ازدواج با ادم خوبش درسته شاید شما یه بدی هایی دارین که حس میکنین طرفو بدبخت میکنین

کلا خانمای اینجا بدی رو از،سمت کردا میدونن .نتیجه ازدواجای خوبشم ک داریم تو تاپیکای این سایت میبینیم

ازدواج با ادم خوبش درسته شاید شما یه بدی هایی دارین که حس میکنین طرفو بدبخت میکنین

من اگه بدیم داشته باشم میتونم فیلم بازی کنم ک طرف نفهمه تا زیر سقف برسه . ولی خوب . شرافت دادم . ولی مث همیشه زنه ک زخم زبون میزنه

کلا خانمای اینجا بدی رو از،سمت کردا میدونن .نتیجه ازدواجای خوبشم ک داریم تو تاپیکای این سایت میبینیم

همه مثل هم نیستن 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

همه مثل هم نیستن

چرا شکا و امثال شما فک میکنید مرد اگه ازدواج نکنه یا بهش زن ندن بدرد نمیخوره. و ی چیزیش هست . اگرم چیزیش باشه چرا تحقیر میکنید؟ 

ازدواج چیزیه ک الان پسر بچه 12 ساله تا ی مرد مسن مث اب خوردن انجامش میده

من اگه بدیم داشته باشم میتونم فیلم بازی کنم ک طرف نفهمه تا زیر سقف برسه . ولی خوب . شرافت دادم . ولی ...

نقش بازی کنی بعد بری زیر سقف اخلاقای بدتو نشون بدی و طلاق

چرا شکا و امثال شما فک میکنید مرد اگه ازدواج نکنه یا بهش زن ندن بدرد نمیخوره. و ی چیزیش هست . اگرم چ ...

من همچین فکری نکردم اقای محترم من گفتم همه دخترا مثل هم نیستن 

نقش بازی کنی بعد بری زیر سقف اخلاقای بدتو نشون بدی و طلاق

چرا فک میکنی تو ازدواج گنجی نهفتس؟ من تمام مزایای ازدواج رو میتونم یدون ازدواج داشته باشم . اونو ک در جریانم ک دخترای الان طلاقی شدن

من همچین فکری نکردم اقای محترم من گفتم همه دخترا مثل هم نیستن

چرا همچین فکری میکنی . فکر میکنی کوه جابجا کرده هر کی ازدواج کرده . بنده خدا من مشگل دارم.  دلیلی نمیشه سطحم پلیین باشه یا ازدواج سخت باشه . بهترین ماشینو الان سوار میشم.  ک دخترا حاضرن ب خاطرش طلاق بگیرن و بیان با من. 

چرا فک میکنی تو ازدواج گنجی نهفتس؟ من تمام مزایای ازدواج رو میتونم یدون ازدواج داشته باشم . اونو ک د ...

میگم همه دخترا مثل هم نیستن انقدر بدبین نباش اصلا به درک ازدواج نکن