کی میگه تعهد کمه؟؟؟ والا من ۵ سال به کسی بدون اینکه حتی من انتخاب زندگیش باشم متعهد بودم الانم که اون منو ول کرده باز میگم اگر ازدواج کنم بهش بدی نکرده باشم....این حرفا رو بریزید دووور
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب پدر مادرم میگن همه ازدواج کردن. تو چرا نکنی؟برا خودمم سواله چرا همه میتونن من نمیتونم
خب شاید هنوز به بلوغ ازدواج نرسیدی که تمایل نداری یا شایدم خیلی میترسی و وسواس گرفتی ....حتما برو مشاوره و رو خودت کار کن بالاخره یه تمایلی به ازدواج باید داشته باشی
عزیزم احساس بعد ازدواج هم میشه به وجود میاد ازدواج های الان حتما باید با منطق باشه
نه لزوما هم احساس به وجود نمیاد تو همین نینی سایت چندین مورد دیدم خانم ها که میگفتن با منطق ازدواج کردن زندگی خیلی خوبی دارن ولی از این که شوهر رو دوست ندارن دارن زجر میکشن...نمیگم عشق آتشین قبل ازدواج باشه اما باید دو طرف به دل هم نشسته باشن
نه لزوما هم احساس به وجود نمیاد تو همین نینی سایت چندین مورد دیدم خانم ها که میگفتن با منطق ازدواج ...
من ازدواج های چندسال پیش وکار ندارم منظورم الانه ببینین من بایکی۲سال دوست بودم بهم قول ازدواج داده بود من با این که دوستش داشتم باهاش بهم زدم چون منطق میگفت که خوب نیست واقعا که فهمیدم خوب نیست
هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.