2777
2789

کی میگه تعهد کمه؟؟؟ والا من ۵ سال به کسی بدون اینکه حتی من انتخاب زندگیش باشم متعهد بودم الانم که اون منو ول کرده باز میگم اگر ازدواج کنم بهش بدی نکرده باشم....این حرفا رو بریزید دووور  

اگه علاقه ای به ازدواج نداری و نمیتونی کسی رو خوشبخت کنی کلا نرو سمتش... به خاطر حرف پدر و مادرت خود ...

خب پدر مادرم میگن همه ازدواج کردن.  تو چرا نکنی؟

برا خودمم سواله چرا همه میتونن من نمیتونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعیت اینه ک دخترا خیلی راحت می زنن زیرش . و تعهد کم شده .

چیییییی؟شما پسرا که بدترین میایین دختر و وابسته میکنین بد میگین که میخوایین تنها باشین 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

انقدت تبلیغات نکنید واقعیت جامعه چیز دیگس.

تبلیغ چیه

منظورم اینه اگر شرایط ازدوااج داری دختر خوب هست

بگرد پیدا کن

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
خب پدر مادرم میگن همه ازدواج کردن. تو چرا نکنی؟برا خودمم سواله چرا همه میتونن من نمیتونم

خب شاید هنوز به بلوغ ازدواج نرسیدی که تمایل نداری یا شایدم خیلی می‌ترسی و وسواس گرفتی ....حتما برو مشاوره و رو خودت کار کن بالاخره یه تمایلی به ازدواج باید داشته باشی

نه واقعا. مشگلی ندارم . ولی خوب منطقی ازدواح درس نیست

ازدواج با ادم خوبش درسته شاید شما یه بدی هایی دارین که حس میکنین طرفو بدبخت میکنین

ازدواح که فقط منطق نیست باید احساس هم باشه تا ازدواج موفق صورت بگیره

عزیزم احساس بعد ازدواج هم میشه به وجود میاد ازدواج های الان حتما باید با منطق باشه 

عزیزم احساس بعد ازدواج هم میشه به وجود میاد ازدواج های الان حتما باید با منطق باشه

نه لزوما هم احساس به وجود نمیاد تو همین نی‌نی سایت چندین مورد دیدم خانم ها که میگفتن با منطق ازدواج کردن زندگی خیلی خوبی دارن ولی از این که شوهر رو دوست ندارن دارن زجر میکشن...نمیگم عشق آتشین قبل ازدواج باشه اما باید دو طرف به دل هم نشسته باشن

خوب چیکار کنم؟ شما برو قانع کن پدر مادرمو ک ازدواج نکنم

همیشه میگن مگه خودت کاملی که دنبال یک نفر میگردی که کامل باشه؟؟!! الانم اگه متولد ۷۰ هستی، سن ازدواجته مادر پدرت راس میگن

دو روز دیگه دختری که سنش بهت بخوره خیلی سخت تر پیدا میشه همه ازدواج کردن برو دنبال زندگیت

خدایا شکرت🩷
نه لزوما هم احساس به وجود نمیاد تو همین نی‌نی سایت چندین مورد دیدم خانم ها که میگفتن با منطق ازدواج ...

من ازدواج های چندسال پیش وکار ندارم منظورم الانه ببینین من بایکی۲سال دوست بودم بهم قول ازدواج داده بود من با این که دوستش داشتم باهاش بهم زدم چون منطق میگفت که خوب نیست واقعا که فهمیدم خوب نیست