2777
2789
توضیح که نمیدم به اونا ...ولی از لاغرشدنم تعجب نمیکنم چون پسرم خیلییییی اذیت میکنه حرص میخورم سر درس ...

بهشون توجه نکن شما وزنت عالیه از این چاق تر نشی .وای منم یه دختر مدرسه ای دارم کلافه شدم از دستش از بس گفتم مشقات رو بنویس بچه های حالا خیلی بی مسئولیتی اصلا براشون درس مهم نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهشون توجه نکن شما وزنت عالیه از این چاق تر نشی .وای منم یه دختر مدرسه ای دارم کلافه شدم از دستش از ...

باورت میشه بگم دارم دیوونه میشم 

واییییی خسته مممم 

از نزدیک زندگی کردن 

اطرافیان چرت 

مادرشوهرم که بماند 

پسرمم خیلی اذیت میکنه😖☹

بچت اگه مدرسه ای هست زیاد خودت رو مثل من درگیر درساش نکن وابسته میشه بهت دختر من کلاس چهارم از کلاس اول من باهاش درش کار کردم الان انگار بدون من نمیتونه بخدا دیوانه ام کرد با معلم صحبت کن معلمش  هر روز تکالیفش رو بخواد تا بترسه و بدن تکلیف و درس نخوندن مدرسه نره

بچت اگه مدرسه ای هست زیاد خودت رو مثل من درگیر درساش نکن وابسته میشه بهت دختر من کلاس چهارم از کلاس ...

کاششششش میتونستم الان صداشو ضبط کنم برات بفرستم 

دارم دیوونه میشم از دست کاراش

کاششششش میتونستم الان صداشو ضبط کنم برات بفرستم دارم دیوونه میشم از دست کاراش

وابسته نکنش نمی نویسه بگو معلمش دعواش کنه و گرنه مثل من میشی من انگار خودم دارم درس میخونم هر چی بره کلاس بالاتر درسا سخت تره میشه و چیزی های که ما توی مدرسه خوندم با کتاب های اینا فرق داره من مجبورم بشینم از اینترنت اول خودم یاد بگیرم بعد برای دخترم توضیح بدم 

قد ۱۶۲وزن ۷۰عالی ام از نظر خودم

خثاهر تو اضافه ام داری که😂

من ی دوست داشتم ۱۷۰ قدش بود ۴۵ وزنش 

بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

چ میدونم ملت مرض اینو دارن بهم بگن چ لاغر شدی ☹

سعی کن از این بیشتر اضافه نکنی ، حتما اطرافیانت تپل پسندن ولی واسه سلامتی خودت ضرر داره ،اگه میتونی حدود ۵ تا ۷ کیلو وزنتو حتی پایین تر بیار تا به وزن سلامتت برسی

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: