delghashte مدیر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 389 عنوان طلاق سخته | مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 52 پست بچه ها طلاق گرفتن سخته؟پدرومادرم پشتم هستنشوهرممخوبهولی خسته م از بعضی کاراشبغض داره خفه ممیکنهفکرطلاق به سرمزدهمامانمم میکه چرادخودتواز بین میبری جدا شوتمومشهچیکار کنم اخه دلمدل دل میکنه واسه مادر شدن❤️ امروز | 09:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مژی_شهریوری عضویت: 1392/03/27 تعداد پست: 6908 ببینید شوهرممردخوبیهمهربونه دست دلبازه اهل دودودونیست.فقط یه اخلاق بدی داره اینه که مهمونیا ن ... زیر سرت بلند شده فقط همین فقط بدون بعد طلاق هیچ خبری نیست یاشاسین آذربایجان
delghashte مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 389 خیلی اخلاق بدیه ولی بنظرم چیزی نیس که جدا بشی 😕 چیکار کنم ۸ساله سر هر مهمونی خون بهدجیگرمیشم دلمدل دل میکنه واسه مادر شدن❤️
fatemaفاطیما عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 8205 من حرفی از طلاق زدم ؟ اصلا نظری دادم ؟ میگه مزایای شوهرت چیه میگم گفتن کلمه مزایا برا کالا و جنس به ... مزایا پول داره، مهربونه، دل روئوفه، معایب دست میکنه تو دماغ و فیلمهای مثبت هیژده میبینیهکالا یا غیرکالا بهش میگن مزایا و معایب چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
مهسا7770 عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 2223 خب مهمونی رفتن رو دوست نداره قطعا درونگراس، منم از ارتباط با فامیل زیاد خوشم نمیاد درحد همون مادر و پدر و خواهرسوهر برادرشوهرم امضام خیلی مهمه👍 😂خیلی مهم😂
delghashte مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 389 چن ساله ازدواج کردی ۱۰سال دلمدل دل میکنه واسه مادر شدن❤️
توت_فرنگی_نارنجی عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 604 مزایا پول داره، مهربونه، دل روئوفه، معایب دست میکنه تو دماغ و فیلمهای مثبت هیژده میبینیهکالا یا غیر ... نمیگم مزایایاین ادم چیه مث اینه فقط نگاه کنی چه سودی طرف میرسونه طرف ادمه نه ربات که
mahgooll عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 9189 اسی فقژ کسی که تجربه کرده میفهمه چقدر سخته خدا خودش کمکت کنه ان شاالله کم کم میتونه قاطی جمع خانوادگی شما بشه شاید خجالتی هستش
delghashte مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 389 زیر سرت بلند شده فقط همین فقط بدون بعد طلاق هیچ خبری نیست خجالت نمیکشید تهمت میزنید؟۸ساله تلاش کردمدرستدنمیشهخانواده فامیلای من همشدارنمهمونیودروهمیمیدنمتوجه هستید توهرمهمونی باید بشینم عزا بگیرمکه شوهرممیاد یا نه یعنی جی دلمدل دل میکنه واسه مادر شدن❤️
fattih عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 262 ۱۰سال بزار اصن مهمونی نیاد بهشم تذکر بده جلو مادرشوهرت باهات درس رفتار کنه بگو که خیلییییی ناراحتت میکنه
delghashte مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 389 خب مهمونی رفتن رو دوست نداره قطعا درونگراس، منم از ارتباط با فامیل زیاد خوشم نمیاد درحد همون مادر و ... خب اخه نمیشه چقد نرم هیچجابخدا هرکسی یه کششی دارهمادرشمکیف میکنهدخوشحال میشه ما نمیریم دلمدل دل میکنه واسه مادر شدن❤️
fattih عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 262 خجالت نمیکشید تهمت میزنید؟۸ساله تلاش کردمدرستدنمیشهخانواده فامیلای من همشدارنمهمونیودروهمیمید ... وایی خیلیی سخت میگیری بدرک اصن نیاد خودت برو و از مهمونی لذت ببر
delghashte مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 389 اسی فقژ کسی که تجربه کرده میفهمه چقدر سخته خدا خودش کمکت کنه ان شاالله کم کم میتونه قاطی جمع خانوادگ ... ۸ساله درست نشدهبخدا از دیشب دارم خودخوریمیکنماخه ببینید چقد زشته نهاومد توسلامدادنه خدا فظی کرد دلمدل دل میکنه واسه مادر شدن❤️
delghashte مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 389 بزار اصن مهمونی نیاد بهشم تذکر بده جلو مادرشوهرت باهات درس رفتار کنه بگو که خیلییییی ناراحتت میکنه از پریشب باهاش سرسنگینمیه مدت خوبشدهذبودباز پریشب اونجوری کردمادرشم که کیف میکنه دلمدل دل میکنه واسه مادر شدن❤️
fattih عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 262 خب اخه نمیشه چقد نرم هیچجابخدا هرکسی یه کششی دارهمادرشمکیف میکنهدخوشحال میشه ما نمیریم من خودم پدرم اصلا مهمونی نمیومد بخدا مامانم اصلا بهش اصرار نمیکرد مهمونیاشو میرفت و خیلیم بهش خوش گذشت باورت میشه بابامم تا دید مامانم براش مهم نیس الان هر مهمونی ک هس همراه مامانمع