2777
2789
عنوان

طلاق سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 52 پست
ببینید شوهرم‌مرد‌خوبیهمهربونه دست ‌‌دلبازه اهل دود‌و‌دو‌نیست.فقط یه اخلاق بدی داره اینه که مهمونیا ن ...

زیر سرت بلند شده 

فقط همین 

فقط بدون بعد طلاق هیچ خبری نیست

یاشاسین آذربایجان   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حرفی از طلاق زدم ؟ اصلا نظری دادم ؟ میگه مزایای شوهرت چیه میگم گفتن کلمه مزایا برا کالا و جنس به ...

مزایا پول داره، مهربونه، دل روئوفه، معایب دست میکنه تو دماغ و فیلم‌های مثبت هیژده میبینیه

کالا یا غیرکالا بهش میگن مزایا و معایب

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

خب مهمونی رفتن رو دوست نداره قطعا درونگراس، منم از ارتباط با فامیل زیاد خوشم نمیاد درحد همون مادر و پدر و خواهرسوهر برادرشوهرم

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
مزایا پول داره، مهربونه، دل روئوفه، معایب دست میکنه تو دماغ و فیلم‌های مثبت هیژده میبینیهکالا یا غیر ...

نمیگم مزایای‌این ادم چیه مث اینه فقط نگاه کنی چه سودی طرف میرسونه 

طرف ادمه نه ربات که 

زیر سرت بلند شده فقط همین فقط بدون بعد طلاق هیچ خبری نیست

خجالت نمیکشید تهمت میزنید؟

۸ساله تلاش کردم‌درستدنمیشه

خانواده ‌فامیلای من همش‌دارن‌مهمونی‌و‌دروهمی‌میدن

متوجه هستید تو‌هرمهمونی باید بشینم عزا بگیرم‌که شوهرم‌میاد یا نه 

یعنی جی

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

خب مهمونی رفتن رو دوست نداره قطعا درونگراس، منم از ارتباط با فامیل زیاد خوشم نمیاد درحد همون مادر و ...

خب اخه نمیشه چقد نرم هیچ‌جا

بخدا هرکسی یه کششی داره

مادرشم‌کیف میکنهدخوشحال میشه ما نمیریم

خجالت نمیکشید تهمت میزنید؟۸ساله تلاش کردم‌درستدنمیشهخانواده ‌فامیلای من همش‌دارن‌مهمونی‌و‌دروهمی‌مید ...

وایی خیلیی سخت میگیری بدرک اصن نیاد خودت برو و از مهمونی لذت ببر

اسی فقژ کسی که تجربه کرده میفهمه چقدر سخته خدا خودش کمکت کنه ان شاالله کم کم میتونه قاطی جمع خانوادگ ...

۸ساله درست نشده

بخدا از دیشب دارم خود‌خوری‌میکنم

اخه ببینید چقد زشته نه‌اومد تو‌سلام‌داد‌نه خدا فظی کرد

بزار اصن مهمونی نیاد بهشم تذکر بده جلو مادرشوهرت باهات درس رفتار کنه بگو که خیلییییی ناراحتت میکنه

از پریشب باهاش سرسنگینم

یه مدت خوب‌شدهذبود

باز پریشب اونجوری کرد

مادرشم که کیف میکنه

خب اخه نمیشه چقد نرم هیچ‌جابخدا هرکسی یه کششی دارهمادرشم‌کیف میکنهدخوشحال میشه ما نمیریم

من خودم پدرم اصلا مهمونی نمیومد بخدا مامانم اصلا بهش اصرار نمیکرد مهمونیاشو میرفت و خیلیم بهش خوش گذشت باورت میشه بابامم تا دید مامانم براش مهم نیس الان هر مهمونی ک هس همراه مامانمع