2777
2789
عنوان

طلاق سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 51 پست
خواهرم چرا به فکر طلاقی چون حق طلاق داری دلیل نمیشه که با هر مشکلی طلاق رو بیاری وسطمشکلت با مشاوره ...

سه بار با سهدتا مشاوره ی مختلف صحبت کردم

گفتن تموم‌کن

منداصلا مشاوره رو‌قبول ندارم 

اره واقعا طلاق سخته😔

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیکار کنم ۸ساله سر هر مهمونی خون بهدجیگر‌میشم

باید خودت بری ودیگه کنار بیای بااین مورد، منم یه عمو دارم اینجوریه ولی زن عموم همه مهمونیا خودش و بچه هاش میان خیلی ام شاده و لذت میبره، یبارم گفت گور باباش نیاد من که نمیتونم خودمو بکشم من میام لذتمو میبرم و میرم اونه که از دستش رفته😁

ببینید شوهرم‌مرد‌خوبیهمهربونه دست ‌‌دلبازه اهل دود‌و‌دو‌نیست.فقط یه اخلاق بدی داره اینه که مهمونیا ن ...

روت میشه بری دادگاه بگی بخاطره اینکه اهل مهمونی نیست میخام طلاق مگیرم 

مادرت عجب آدمیه ک میگه جدا شو

این همه ویزگی خوب داره

دو روز دیگ مطلقه بشی فکر کردی مورد عالی برات میاد؟؟؟ خیر عزیزم سخت در اشتباهی

یهو دیدی کارما دیدی یه شوهر خسیس بددهن گیرت اومد ک اهل مهمونیه روزی صد بار آرزو مرگ میکنی

خب اخه نمیشه چقد نرم هیچ‌جابخدا هرکسی یه کششی دارهمادرشم‌کیف میکنهدخوشحال میشه ما نمیریم

خب این اخلاقش اینجوریه مث شماکه اهل مهمونی هستید دیگه تونم قطعا از رفتار شما خوشش نمیاد هرادمی به یه مدلیه نمیشه بزور ببری شمهمونی خودت برو لذت ببر

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂