2777
2789
عنوان

مامانم همش به فکر پسرهههه😭😭

124 بازدید | 9 پست

تو هر جمعی میشنیم راجب بچه حرف میزنه 

ما دو تا دختریم 

اصلا دیگه اعصابم خوردهههه بقیه اصلا نمیگناااا مامانم همش به این و اون هم میگه بچه خوبه بچه بیارین

خودش هم بقیه میگن پسر بیار میگه آره میخوام بیار ولی النا نمیزاره و...

اینطوری ارزش ما رو میاره پایین مخصوصا پیش اون زندایی ... 

که دو تا پسر داره همش هم تیکه میندازهههه

چیکار کنمممم😭😭

من ۱۷ سالمه 

خواهرم ۱۲

مامانم ۴۰

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرشوهر منم پیش خواهر شوهرم میگه دختر خوب نیست یا نهایتا یکی کافیه ولی پسر پنج شیش تا هم کمه 😶 بیخیال تفکرات قدیمیشون هست عزیزم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بذاربیاره چ اشکالی دارهولی دیگه نباید تکرارکنهمنم دوتا دختردارم ولی اصلا پسر ب چشمم نمیاد

بابام هم اصلا راضی نیست اخههه 

مامانم کلا بچه دوس داره دهن ما رو سروی س کردههه بعد هم میگیم جهنم بیار میگه شما  کافی هستین دیگههه

فازش رو درک نمیکنم 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

خب چرانمیذاری بیاره

چون بابام  هم نمیخواد خودش هم نمیخواد 

فقط پیش بقیه ما رو کوچیک میکنه وگرنه که به حرف من گوش نمیده 

مادرشوهر منم پیش خواهر شوهرم میگه دختر خوب نیست یا نهایتا یکی کافیه ولی پسر پنج شیش تا هم کمه 😶 بیخ ...

کاش مامان منم اینطوری بگهههه😭

تو خونه میگه عمرااا بچه بیارم شما هستین دیگه جلو جمع همش گیر داده به بچه‌ اون زندایی عفریتم هم خوشحال میشه 

اهمیت نده الان سنت حساسه بخاطر این اذیت میشی

چطوری اهمیت ندم اخهه

اون وقت بقیه هم ما رو بی ارزش حساب میکنن 💔

چطوری اهمیت ندم اخههاون وقت بقیه هم ما رو بی ارزش حساب میکنن 💔

گوه خوردن 

مادرتم توجم یکم تنبی کن مثلا بگو پسرا ریدن یا طلایی میرینن ک ما نم... البته ببخش

ولی یکم بشینه سرجاش 

توخونه هم تنهایین بگو بهش 

یه دعوایی راه بنداز دیگه نگه جایی