2777
2789

درحال ساختن خونه هستیم...سقفشو گرفتیم

سمت ما کلا خونه ها ویلایی هست

اما با نمای کلاسیک و نور پردازی و.....

خب من و همسرم بدون هیچ ارث و کمکیییی داریم خودمونو میکشونیم هم سطح پولدارای اطرافمون و نمیخوایم چیزی کم داشته باشیم

چون دایی و یکی از خاله هام بی نهایت پولدارن و خودشو خیلی بالا میگیرن و یه جورایی خیلی کم با بقیه خاله هام معاشرت میکنن.

سه سال و نیم بخاطر شغل همسرم که تلاش میکرد اما بدون نتیجه بود....چون پولشو نگه میداشتن چندماه یکبار میدادن هییییچ پیشرفتی نداشتیم اما با همفکری من سرمایه گذاشتیم یه شغل راه انداختیم خداروشکر خداروشکر معجزه شد جواب داد بعد کلی سختی و ساحت خونمونو بالافاصله شروع کردیم

خب قضیه این از قراره داییم پیمانکاره و ساخت خونمون تحویلشه و همینطور ساخت خونه پسر خاله های پولدارم از قبلا یکیشون خواستگارم بود و رد کردم

خب خونه اونا چون باباش پولداره یکساله تموم شده همه چیزش و با متراژ ۳۸۰ و شبیه قصر

بدون کوچکترین کمک از سمت پسرخالم😂

خب ماهم حدود یکسال سقفشو گرفتیم خداروشکر بدون وام مسکن اینا

دیشب داییم گف خونتون تمومه؟

گفتم اره دیگه اگه خدا بخواد

گف دایی سخت نگیرید وسایلاتون بزارید داخلش تموم شه بره

بنظرتون چی بود منظورش؟

خب لحنش احساس کردم یه طوری بود

خب مگه میشه الان بدون اب و برق و گاز رف زندگی کرد؟

چرا من نباید ارزو داشته باشم خونمونو زیبابسازم؟

چرا اینطوری گف چرا من باید قید چیزایی که دوست دارمو بزنم؟

چون فقط بخاطر اینکه اندک اندک جمع میکنیم و کارشو پیش میبریم؟

از دیشب بغض کردم

لعنت به مهمونی یلدا کاش نرفته بودم.

چقدر حساس شدی عزیزم من فقط حس میکنم از روی دلسوزی گفته حرف بدی نزده حتما منظورش این بوده واجبات رو انجام بدین حالا نورپردازی ونمیدونم چیزایی که میشه بعدا خرید وقتی رفتین داخلش میگیرین اطرافیان ماهم همین حرفو بما میزدن ناراحت شدن نداره که از روی مهربونی گفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر حساس شدی عزیزم من فقط حس میکنم از روی دلسوزی گفته حرف بدی نزده حتما منظورش این بوده واجبات رو ا ...

یه جورایی خودمم میخوام به خودم بفهمونم که از رو دلسوزی گفته بنده خدا

اما بازم یکم بغض کردم شاید چون با کلی سختی تونستیم به اینجا برسیم یکم حساسم نمیدونم...

احتمالا توی ناخودآگاه مدام خودتونو با زندگی اوناکه مرفه هستن مقایسه میکنی هرکی هر حرفی میزنه تو بردا ...

دقیقا همینطورههههه..

الانم ناراحتیم بخاطر همینه...

میدونم مشکلم همینه

من خیلی قوی ام خیلی طاقت اوردم

اما گاهی وقتا مثل الان خیییلی کم میارم و مدام مقایسه...

ولی خداروشکر همسرم اهل کارو زندگیه...مهربونه دوسم داره

فقط سه سال نیم عمرش الکی هدر داد بخاطر شغل سابقش

وگرنه الان کلی پیشرفت داشتیم و جلو افتاده بودیم...و به این گرونی ها نخورده بودیم...

یکم حسرت دارم انگار

یه جورایی خودمم میخوام به خودم بفهمونم که از رو دلسوزی گفته بنده خدااما بازم یکم بغض کردم شاید چون ب ...

مطمئنم منظوری نداشته اتفاقا دلش میخواسته شماهم زودتر برین خونه خودتون.درک میکنم خونه ساختن خیلی سخته خیلی عذاب داره اما اخرش که درست میشه ما فقط الکی خودمونو حرص میدیم بقیه رو هم ناراحت میکنیم سعی کن کمتر حساسیت بخرج بدی عوضش ذوق خونتون داشته باش خونه ای که دیگه میدونی سقف روی سرت مال خودته وبراش زحمت کشیدین 

دقیقا همینطورههههه..الانم ناراحتیم بخاطر همینه...میدونم مشکلم همینهمن خیلی قوی ام خیلی طاقت اوردماما ...

خدا بزرگه اگه از جایی در رحمتش بسته میشه از یه جا دیگه میرسونه انشالله از الان به بعدش پیشرفت عالی دارین فقط شوهرتو دلسرد نکن نذار فکرکنه دیگه ذوقی برات نمونده عوضش اینو یادت نره شما اگه آجری روی هم گذاشتین با زحمت و دسترنج خودتون بوده نه کمک دیگران این خیلی به آدم افتخار میده بخدا

مطمئنم منظوری نداشته اتفاقا دلش میخواسته شماهم زودتر برین خونه خودتون.درک میکنم خونه ساختن خیلی سخته ...

عزیزم چه خوبین شما

باورتون میشه؟ من خودم استاد این حرفام

اما گاهی وقتا ذهنم قفل میشه و مدام مقایسه و درگیری فکری....

اما حقیقت همینیه که شما میگید

مرسی مرسی ارومتر شدم

خیلی خوبه با یکی صحبت کنی ارومت کنه

اما نمیتونستم اینارو به همسرم بگم طفلک غرورش میشکنه

اون گناهی نداره ، با تمام وجود همه جوره داره تلاش میکنه...

خدا بزرگه اگه از جایی در رحمتش بسته میشه از یه جا دیگه میرسونه انشالله از الان به بعدش پیشرفت عالی د ...

عزیزم کاش بودین بغلتون میکردمم😭😭

بخدا اشک تو چشام جمع شد

خیییلی خیلی خیییییییلی سختی کشیدیم خیلی حتی فکر گذشته هم عذابم میده

ولی واقعا موقعیت الانمون معجزه خدا بود

خیلی ازتون ممنونم حرفاتون انگار نوری رو تو قلبم روشن کرد

احساس میکنم الان دیدم به همه چیز بهتر شد...و برگشتم به خودم

گاهی وقتا انگار نیازه یک نفر مثل شما به ادم یاداوری کنه این حرفارو....

عزیزم چه خوبین شماباورتون میشه؟ من خودم استاد این حرفاماما گاهی وقتا ذهنم قفل میشه و مدام مقایسه و د ...

فداتشم عزیزم😊😊خودت خوبی دختر گل

من درکت میکنم چون همین روزارو گذروندم درست میگی آدم گاهی نیاز داره اینارو بشنوه که باز انگیزه بگیره 

ما بعد9سال زندگی ودوتا بچه امسال تونستیم خونمون رو بسازیم البته که هنوز داخلش کار داره فکرکن بعد4ماه از نشستنمون لامپ کوچیکای سقف حال هستن اونارو خریدیم نصب کردیم آشپزخونه هنوز اینارو نداره یا گاز رومیزی رو تازه یه ماهه گرفتیم هود و مبل ولوسترو حتی کمدی اتاقها هنوز خریده نشده احتمالا داییتم منظورش همینا بوده که نمیخواد همه رو همین حالا آماده کنین درست گفته وقتی میای خونت وسایلت میچینی اتفاقا انرژی بیشتری میگیری باقی کارهارو انجام بدی اصل خود خونس

عزیزم کاش بودین بغلتون میکردمم😭😭بخدا اشک تو چشام جمع شدخیییلی خیلی خیییییییلی سختی کشیدیم خیلی حتی ...

عزیییزممم🫂🫂🫂فداتشم خواهر گلم بخدا بری خونه خودت تمام این سختی ها وخستگی ها به دلت میشینه کیف میکنی نگاه گوشه گوشه خونه میکنی میگی بالاخره شد بالاخره تونستیم تمومش کنیم دیگه چیزی نیست که هنوزم بابتش غصه بخوری این ریزه کاری ها پولش جور میشه فقط نذار شور وشوقی که شوهرت داره از بین بره مردا خیلی کم میارن نیاز دارن حمایت بشن بخدا انقدر گرونیه دیگه کمتر کسی میتونه خونه بسازه خیلی اعصاب فولادین و پشتکار میخواد