2777
2789
عنوان

چشم‌ زدن رابطه ی زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 61 پست
متوجه شدم عزیزم کلا پیش هیچکس نگو چشم زخم واقعا تاثیر داره

عارع دوست پسرمم خیلی تعریف میکرد ازم پیش دوستام

و وقتی پیش شون بودم باهم تلفنی حرف میزدیم

ن پیش اونا می رفت  کنار   ولی اونا متوجه میشدن

جوری ک همه شون حسودی میکنن بهمون

دیگه میخوایم نشون ندیم چ قدر باهم خوبیم

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای یادش بخیر 🤣🤣🤣🤣 نگران اون عکس ها بودیم دقیقا افتاد یادمالان به لطف فضای مجازی همه در زوایای م ...

یادش بخیر شماره تلفن خونه رو به کسی میدادم که برادر بزرگ تر از خودش نداشته باشه😆😆😆

یکی هم این که به دوستام گفته بودم بعد مدرسه اسممو نگین پسرا میشنون دردسر درست میشه🤣🤣🤣

خدایی اوناهم ناراحت نمیشدن چند نفری هم الگو گرفتن از من😁

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت.                                                                                                                   😍😍😍😍😍😍😍قربون۷ تا دخترام برم فدای ۵ تا پسرم بشم    😍😍😍😍😍

دوست پسر من دنبال خونه گرفتنهبلافاصله بعدش میاد خواستگاری....من هم پز نمیدم پیش کسیولی اون فامیل مون ...

خوب حالا ایشالا شرایط جور بشه وخیره به هم برسید 

ولی پسرا الکی خرج نمیکنن بعدش قبلش توقع دارن حواست رو جمع کن 

بعدم اگه شرایط ازدواج ندارم فعلا نباید شما رو درگیر کنه یا خونه فامیلت چیزی بفرسته اومدیم نگرفتت بعد همین دختر داییت فردا پیش فامیل و خانواده همسر ایندت میگه یه دوست پسر داشت از تاریخ پریودش هم مطلع بود برای خودت بد میشه 

یادش بخیر شماره تلفن خونه رو به کسی میدادم که برادر بزرگ تر از خودش نداشته باشه😆😆😆یکی هم این که ب ...

۱۲ تا بچه دارید شما؟

چند قلویی داشتید؟

دوست پسر منم ب شوخی همیشه پیگه ۱۱ تا بچه بیاریم😂

من هیچ وقت دوست پسرم نداشتم 

با همسرم هم سنتی ازدواج کردم 

الان دومی رو باردارم 

اینقد تو جمع بهم توجه میکنه  یا تو خونه همش قوربون صدقم میره 

البته منم براش میمیرم 

بعضی وقتا قشنگ متوجه میشم زندگیم چشم میخوره 

تو قرآن هم چشم زخم هست 

تو علم پزشکی هم میگن چشم اشعه داره 

که همون چشم زخم میشه

بارها بهش گفتم  تو جمع محبت نکنیم  من میترسم  زندگیم  از هم بپاشه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
۱۲ تا بچه دارید شما؟چند قلویی داشتید؟دوست پسر منم ب شوخی همیشه پیگه ۱۱ تا بچه بیاریم😂

نه جانم برا رد گم کنی نوشتم

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت.                                                                                                                   😍😍😍😍😍😍😍قربون۷ تا دخترام برم فدای ۵ تا پسرم بشم    😍😍😍😍😍

خوب حالا ایشالا شرایط جور بشه وخیره به هم برسید ولی پسرا الکی خرج نمیکنن بعدش قبلش توقع دارن حواست ر ...

ن توقعی نداره میگه خانوم می وظیفه مه

دختر دایبم خودش پیش من پرونده اش بازه 

چیزی نمیگه😁

ولی حسودی میکنع

تولدمم نزدیکع نمیگم بپرسه چیکار کرد

بهش نمیگم

من هیچ وقت دوست پسرم نداشتم با همسرم هم سنتی ازدواج کردم الان دومی رو باردارم اینقد تو جمع بهم توجه ...

دوست پسر منم بفد این چند روز ک الکی بهم بدبین شده بودیم

دیگه ترسیده  

قبلا ولی دوست داشت ابراز علاقه کردن پیش دیگران و کلاس گذاشتن رو!

😂اوا

بله سنم هم نگا کنین دقیق بیست سال کم نوشتم😁

دقیقا یا مثلا قدرت جادو و طلسم را از خدا بالاتر میدونن..ممنونم سعادت داشتم امروز صبح دیدم تون❤🥰🙏

قربان شما منم همینطور😍❤❤

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

قشنگ مطمئن هستم یکی از نزدیکان خودم زندگیمو چشم زد از بس دید همسرم بهم محبت می‌کنه وباهام مهربونه به خدا تو دلم مونده بعد از فوت ناگهانی همسرم تمایلی به حرف زدن تلفنی هم باهاش ندارم زیاد از خوشی هاتون برای دیگران تعریف نکنید چشم میزنن عین واقعیت