2777
2789
عنوان

وقتی دلتون گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 63 پست
ایا بچه ها هم گناه مرتکب میشوند؟

بچه ها از وقتی خوب و بد رو متوجه بشن

ولی بعضی وقتا بچه ها گرفتار گناه ما بزرگ تر ها میشن 

اینو بدون طبق ایه قران همه چیز وسیله آزمایش قرار میگیره

مال و جان و فرزندان 

فقط کسی برنده میشه که به خدا ایمان داشته باشه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا وقتی به یه بنده خوبی میکنیم باید بدی ببنیم ؟ این به خدا ربط داره؟

امروز روز رسول الله هست قسمته انگار فقط از ایشون بگیم

مگر رسول الله کم خدمت به مردم کردن

مگر جز رحمت و مهربانی کار دیگری کردن

ولی دیدید مردم بعد از ايشان چکار با دخترشون کردن

چکار با اهل‌بیت شون کردن

بچه ها از وقتی خوب و بد رو متوجه بشنولی بعضی وقتا بچه ها گرفتار گناه ما بزرگ تر ها میشن اینو بدون طب ...

من در زندگی سعی کردم دل کسی را نشکنم .بدی نکنم ولی خدا اصلا براش مهم نبود .خدا به من خانواده خوبی نداد سلامتییم را داره میگیره هیچی ندارم 

من از خدا خیلی دورم 🥺 قهر کرده بودم باهاش نمازم نمیخوندم 😭 میگفتم خدا منو نمیخواد این همه درد رنج ...

بزرگترین اشتباه ما همینه 

نقطه ای حساس، گفتن نماز ستون دین هست، ببین شیطان دقیقا کجارو هدف گرفته

مگر مشکلات فقط برای ماست، نه برای همه پیش میاد 

ما باید با توسل به خدا و چهارده معصوم، مشکلات رو رفع کنیم

یه نماز دیگه هم هست به اسم استغاثه به حضرت زهرا که حالتهای قشنگی داره مثلا سمت چپ و راست صورتت رو روی زمین میذاری و ذکر میگی و از خانم در خواست کمک میکنی من خیلی دوستش دارم این نمازو 

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
من در زندگی سعی کردم دل کسی را نشکنم .بدی نکنم ولی خدا اصلا براش مهم نبود .خدا به من خانواده خوبی ند ...

خوبه ولی باید ببینی خدا از تو چی خواسته

خیلی ها تو شرایط بدی بودن ولی با توکل به خدا و دعا، زندگی خوبی داشتن

بزرگترین اشتباه ما همینه نقطه ای حساس، گفتن نماز ستون دین هست، ببین شیطان دقیقا کجارو هدف گرفتهمگر م ...

اره ترک نماز کردم 😔 خیلی وقته میگم خدا منو نمیخواد انقدر درد بهم داده چرا نماز بخونم به یادش باشم قبلا ک انقدر نماز خوندم بختم این شد

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
یه نماز دیگه هم هست به اسم استغاثه به حضرت زهرا که حالتهای قشنگی داره مثلا سمت چپ و راست صورتت رو رو ...

چجوریه عزیزم 

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
من در زندگی سعی کردم دل کسی را نشکنم .بدی نکنم ولی خدا اصلا براش مهم نبود .خدا به من خانواده خوبی ند ...

منم همینطورم 😔😔😔

امروز روز رسول الله هست قسمته انگار فقط از ایشون بگیممگر رسول الله کم خدمت به مردم کردنمگر جز رحمت و ...

ما به اندازه ایشون صبور نیستیم که تحمل کنیم 😔

منم مشکلم همین آرامش هست من در زندگی آرامش ندارم.خستم از خودم

منم ارامش ندارم

اره ترک نماز کردم 😔 خیلی وقته میگم خدا منو نمیخواد انقدر درد بهم داده چرا نماز بخونم به یادش باشم ق ...

نه بدون راهی رو رفتی که شیطان میخواست 

ولی همیشه برای توبه، در رو خداوند باز گذاشته

حتما از همین امروز شروع کن 

چجوریه عزیزم

نیت دو رکعت نماز استغاثه کنید.ابتدا دو رکعت نماز به کیفیت نماز صبح بخوانید.پس از پایان نماز، سه مرتبه تکبیر «الله اکبر» بگو و سپس تسبیحات حضرت زهرا سلام الله را بخوانید: (سی و چهار مرتبه الله اکبر، سی و سه مرتبه الحمدلله، سی و سه مرتبه سبحان الله)سپس به سجده می روی و صد بار می گویی: «یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی»؛ اى سرپرستم اى فاطمه به فریادم برس.سپس، جانب راست صورتت را بر زمین بگذار و همان ذکر را صد بار تکرار کن.سپس جانب چپ صورتت را بر زمین بگذار و صد بار دیگر، همان ذکر را تکرار کن.پس از آن، دوباره به سجده برو و اینبار صد و ده مرتبه، همان ذکر را بگو و حاجات خود را بیان کن، ان شاءالله که برآورده شود.

من اینوری خوندمش و هر بار آروم شدم و حاجت گرفتم

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔