بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه نماز دیگه هم هست به اسم استغاثه به حضرت زهرا که حالتهای قشنگی داره مثلا سمت چپ و راست صورتت رو روی زمین میذاری و ذکر میگی و از خانم در خواست کمک میکنی من خیلی دوستش دارم این نمازو
مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
نیت دو رکعت نماز استغاثه کنید.ابتدا دو رکعت نماز به کیفیت نماز صبح بخوانید.پس از پایان نماز، سه مرتبه تکبیر «الله اکبر» بگو و سپس تسبیحات حضرت زهرا سلام الله را بخوانید: (سی و چهار مرتبه الله اکبر، سی و سه مرتبه الحمدلله، سی و سه مرتبه سبحان الله)سپس به سجده می روی و صد بار می گویی: «یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی»؛ اى سرپرستم اى فاطمه به فریادم برس.سپس، جانب راست صورتت را بر زمین بگذار و همان ذکر را صد بار تکرار کن.سپس جانب چپ صورتت را بر زمین بگذار و صد بار دیگر، همان ذکر را تکرار کن.پس از آن، دوباره به سجده برو و اینبار صد و ده مرتبه، همان ذکر را بگو و حاجات خود را بیان کن، ان شاءالله که برآورده شود.
من اینوری خوندمش و هر بار آروم شدم و حاجت گرفتم
مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔