2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم برام ده زده

721 بازدید | 49 پست

الان نزدیک دوهفتست باشوهرم قهرم 

چندروز پیش ۲ تومن برا خرجی خونه زد. منم بعدش ازش پول نخواستم دخترم شماره کارت خودشو داده باباش براش پول بزنه دیگه بهش گفته بود شماره کارت مامانتم بفرست دخترم فرستاده بود

دیدم ۱۰ اومد به حسابم حالا نمیدونم این پولو برا چی زده برا شب یلدا بوده واسه روز زن بوده اصلا هم نمیخوام باهاش حرف بزنم که ازش بپرسم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرف نزن پولارم خرج نکن برگردون به حساب خودش 

بهش نشون بده با پول خریدنی نیستی

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

بگو دخترت بپرسه

حالا چرا قهر باسد اینقدر طولانی بشه وقتی تو یه خونه اید

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
ولش كنهرجور دوست داري خرج كن اونم قهره نميپرسه چيكارش كردي🤣

اخه همون دور چشمم خیلی چروک شده دلم میخواد برم یکاری واسه پوستم بکنم ازاون طرف میگم یهو نگه چرا رفتی این پول واسه خرجی خونه بوده بلاتکلیفم

دوس دارم یکی بیاد بگه خواسته منت کشی کنه اشتی کنه یکم دلم خوش بشه😔

خب معلومه منت کشی‌کرده

وگرنه تو خودت الان حاضری کوچک ترین کاری براش کنی؟

نه چون دلت میخواد بدونه اصلا قصد آشتی نداری

دوست داری که اینهمه پول زده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️