2777
2789
عنوان

کتاب خوب معرفی کنید 📚🌱🦋

83 بازدید | 15 پست

و اینکه بگین راجب چیه ممنون.

راستی یه کتاب بود میگن اولش یه تست میدی هر کدوم از علائمی رو که داری موضوع راجب اونو میخونی اسمش رو یادم نیست اگه کسی همچين کتابی خونده اسمش رو بهم میگه 

کشتی پهلو گرفته در مورد خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها نویسنده سید مهدی شجاعی 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورت از اون کتاب که تست داره" زندگی خود را از نو بیافرینید" هست؟

این کتاب در رابطه با تروما و تله های شخصیتیه واولش یه تسته که تله های شخصیتیتون رو آشکار میکنه.

چون علمی و تا حدودی تخصصیه علاقه میخواد تا بخونی و تمومش کنی.

زندگی خود را  دوباره بیافریند  نویسنده جفری یانگ امیدوارم اسم نویسنده رو درست گفته باشم 

و زندگی نزیسته متأسفانه اسم نویسنده اش رو فراموش کردم 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
بیشتر رمان و روانشناسی

زیاد رمان خون نیستم

اینا رو دارم:

بادبادک باز

هزاران خورشید تابان 

کنیز ملکه مصر

سینوهه پزشک فرعون

امینه 

خداوند ااموت

شازده حمام

(همشون خوبن اما هزاران خورشید تابان رو دوس داشتم)

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
زیاد رمان خون نیستماینا رو دارم: بادبادک بازهزاران خورشید تابان کنیز ملکه مصرسینوهه پزشک فرعونامینه ...

منم این سبک دوست دارم سینوهه رو خریدم کتابشو بقیه رو از داخل طاقچه میتونم بخونم بنظرت اول کدومو شروع کنم ؟؟ 

کاربری دست دو نفره ❤️😘