2777
2789
عنوان

دعا نویس یه بطری آب داده که بریزم رو سرم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 23 پست
حرز امام جواد سفارش دادم ولی هنوز نرسیده

خوبه عزیزم صدقه هم بده ان شاءالله حل میشه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نرفتم مامانم به خالم گفته اون رفته گرفته

من میگم نکن چون میگن یه وقت پای جن و اینا رو به خونه ات باز میکنی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
اره خودمم میترسم آب رو میریزم تو چاه حموم ولی میترسم به مامانم بگم بگه چرا نریختی 😬

بریز تو سطل بابا بنداز دور

چه کاریه یه وقت بلا میشه به جونت خدایی نکرده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
بله عزیزم از یه آدم مطمئن باید بخری چون آداب خاص داره نوشتنشمن واسه پسرم خریدم ۴۵۰ خیلی تاثیر داشت

از کجا؟

من جایی رو نمیشناسم

چه تاثیری؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
حرز امام جواد سفارش دادم ولی هنوز نرسیده

اینترنتی گفتی ؟ از کجا؟ منم میخوام بخرم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
از کجا؟من جایی رو نمیشناسمچه تاثیری؟

یه حاج آقا هست عزیزم توی اینستا پیداش کردم واسه اینکه مطمئن بشم کلاهبرداری نباشه آدرس گرفتیم همسرم رفت حضوری پیشش و واسمون نوشت 

پسرم وقتی دنیا اومده بود خیلی شیر میخورد و وزن می‌گرفت همه میگفتن چه بچه ت زیاد شیر میخوره

یهو کلا اشتهاش رفت و دیگه شیر نمی‌خورد و داشت لاغر میشد هرچی هم دکتر می‌بردم میگفتن چیزیش نیست نه رفلاکس داشت نه مشکل دیگه 

خلاصه صدقه گذاشتم کنار حرز رو هم که گرفتیم از همون شب پسرم دوباره اشتهاش برگشت و تازه داره خوب شیر میخوره 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️