2777
2789

خونه ما و برادر شوهر بزرگم تو ی ساختمونیم و شوهرم و برادرش شریک کاری هستن با این مساله مشکلی نداشتیم تا اینکه میدیدم برادر شوهرم انتظار داره سلطه زندگیمون هم تو دستاش باشه مثلا باید بدونه ما چطور خرج میکنیم و ب شوهرم مدام میگه کمتر خرج کنید یا رفت امد من گیر میده ک هر جا میخوایی بری حتی خونه پدرت باید بیایی ب ما اطلاع بدی منم ی بار دیگه از کوره در رفتم ب این اوضاع ک داریم  اعتراض کردم از اون روز دیگه برادر شوهره دهنشو کج کرده حالا دیشب همه خواهر و برادر هاشو شب یلدا دعوت کرده بود شوهرم هم خودش رفت ولی من گفتم تا جایی دعوت نشم نمیرم حالا دیگه اینا چون از من بدشون میاد منو دعوت نکردن تا موقع شام جاریم زنگ زد اخرش با اینکه دوست نداشتم برم ولی برای اینکه بیشتر حرف پیش نیاد رفتم برادر شوهر و جاریمم اصلا با من حرف نمیزدن و با بقیه حرف میزدن منم تا اخر مهمونی خودمو با بچم سر گرم کردم ب نظرتون کار خوبی کردم رفتم یا ن همش ی حس بدی دارم ک رفتم‌خونشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم نمی‌رفتم شوهرمم نمیزاشتم بره

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.

نه 

وقتي دعوت نبودي سر شام چه رفتني يعني سطحتو پايين اوردي كه اخرين نفر اخر مراسم زنگت زدن بازم رفتي

نبايد ميموندي تو خونه 

در واقع نبايد همسرت بدون تو ميرفت 

حالا اينم مهمه بعضيا زنگ ميزنن به شوهرت ميگن بيايين 

يا به خانم ميگن 

يكي 

به هر دو زنگ نميزنن 

اگه همسرتو خانوادگي دعوت كردن كارت بد بوده نرفتي

نباید میرفتی دیگ اخرشب گفتن اونم ب اجبار‌...یا از اول با شوهرت میرفتی یا خودتو کوچیک نمیکردی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

خب نمیرفتی ، خب شاید کسی بهش گفته زنگ بزن ، تو چرا پاشدی رفتی .اگه حال دلت خوب نیست پس کارت اشتباه بوده .برادرشوهر منم همین بود قبلا ، به شوهرم میگفتم داداشت آمریکاست ، دوست داره همه زیر دستش باشن 😂

ما به اندازه شما به جوانب زندگیتون و صلاح کارتون اشراف نداریم. اما با این توضیحاتی که دادید من بودم نمیرفتم و اجازه نمیدادم همسرم هم بون من شرکت کنه!!!

کار همسرتون خیلی بد بوده که شب یلدا شما رو تنها گذاشته و رفته خونه کسایی که دعوتش نکردن. بخصوص که تو ناراحتی پیش اومده حق با شما بوده و برادر شوهر حق دخالت در جزییات زندگی شما رو نداشته و اعتراض شما بجا بوده کاملا و همسرتون باید طرف شما رو بگیره

[QUOTE=365152816]نه  وقتي دعوت نبودي سر شام چه رفتني يعني سطحتو پايين اوردي كه اخرين نفر اخر مراسم زنگت زدن باز ...[/QUOT همسرم و بقیه اعضای خانواده خونه مادر شوهرم بودن بعد کلی برادر شوهرم گفت اقایون شب دعوتید و جدا ب خوارهاش گفت ولی من ک عروسشون تو ی خونه بودم کیچسی چیزی نگفت