2777
2789
عنوان

نظرتون چیه دیشب مهمون بودم خونه برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 21 پست
ما به اندازه شما به جوانب زندگیتون و صلاح کارتون اشراف نداریم. اما با این توضیحاتی که دادید من بودم ...

همسرم هم گفت نمیخواد شام وایسه فقط درمورد کارشون رفت با برادرش مشورت کنه

من خودم جایی که دعوت نباشم نمیرم

و همسرت باید همراه و پشتت باشه جلوی خانوادش اگر حرف و رفتار ناحق و بی احترامی دارن بهت

و کار شریکی همین بدی رو داره

پسرخاله هام با هم شریک بودن اما وقتی ازدواج کردن چون حرف و حدیث و دخالت میشد تو زندگیاشون 

شراکتشون رو بهم زدن و راحت شدن

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه وقتي دعوت نبودي سر شام چه رفتني يعني سطحتو پايين اوردي كه اخرين نفر اخر مراسم زنگت زدن بازم رفتين ...

من مهمونی میدم اونا بدون دعوت همین جوری میان سر سفره شوهر من هم میگه تو خاکی باش دیگه ولی ب من بر میخوره در واقع رفتم ک بهشون بفهمونم من بدون دعوت جایی نمیرم 

بابای من ۴۰ سال با عموم شریک بود، اخر سرم جدا شدن.

بابام خودش همیشه میگفت، ادم زنش رو شریک باشه، کار و مالش رو شریک نباشه، بس که تو این شراکت حرف شنید و داستان داشت.

اصلا نمیدونم شما چه رفتاری داری یا اونا، در کل برای آرامش خودتون و پیشرفت زندگیتون، مالتون با سلام و صلوات جدا کنین.

نه مثل بابای من تو ۶۵ سالگی ، جدا کرد که دیگه فایده ای نداشت

ن ب زودی مستقل میشیم و از همین موضوع دارن میسوزن

پس یه مدت دیگه تحمل کن این ماجراها تموم میشه

نزدیکی زیاد اختلاف میاره

دور بشید کم کم این جریانات فراموش میشه و زندگیتون ریتم نرمال خودش رو پیدا میکنه

اینا دست و پا زدنای اخره، آدمای کنترل گر وقتی میبینن سلطه شون داره از بین میره بهشون فشار میاد

این مدت رو مدیریت کن که اوضاع آرومتر پیش بره. در عین باج ندادن اما احترام بذار و بهونه دست کسی نده