2777
2789
من یه بار دیدم تاپیک زدین درحال اقدامین و ....بازم شما شرایطت با استارتر فرق داره بعضیا باتوجیهات ال ...

🤔شماشرایط منو مگه میدونی چیه توروخدا بگو شاید خودم نمیدونم

از نظر مالی ما تامین هستیم خیلی واضحه ولی با شرایط کنونی فکر نکنم کار عاقلانه ای باشه

لطفا بگو شرایط من چیه ک استاتر دارهو من ندارم؟

دوتا خونه دارم ک یکی ب نام پسرمه حقوق همسرم ماهانه ۵۰ تا۶۰ تومنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تک فرزند نیستم و دلیلم نمیبینم بخاطرش به شما جواب پس بدمفقط یادم دادن عقده ای نباشمتوهین به بقیه منو ...

من کشته مرده ی معاشرت با تو بودم

فقط خواستم خیطت کنم که شی خداروشکر

دیگه بیشتر ازین شخصیتِ نداشتتو نشون نده

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

صد درد صد شرایطش سخت تر میشه اگه شرایطش سخت تر شد شما خرجشو میدیاون وقت میگی غلط کردی دومی رو اوردی ...

روزی بچه رو خدا میده شما چطور قاطعانه میگید صد درصد شرایطش بدتر میشه؟؟؟ یعنی روی حکم خدا هم دستور صادر میکنید؟ 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
اونایی ک توی سطل زباله دنبال غذا میگردن خداندارن رزق وروزیشونو بده؟

ببین من با اوردن فرزند دوم و سوم.... اصلا موافق نیستم

ولی اونا پدرو مادرشون یه راهی رو انتخاب کردن ک زندگی شده اون وگرنه تواین دنیا فقط باید تلاش کرد هرچند ک تلاش کردنم تواین زمونه وکشوراوراق جوابگو نیس

دقیقا منمبازم خوبه ی داداش داری رفیقته

اره بازم خوبه ولی هم جنس ادم خیلی فرق داره خواهر خیلی خوبه .دوست من پنج تاخواهر داره دوتا برادر مهمونیاشون شلوغ همدم ویارهمن توبیماری و غصه .توشادی پول جمع میکنن تولدمیگیرن برا بچه های همدیگه کادومیخرن .میگه از خواهرچهارمم که دنیااوند برکت ورزق سرازیرشد به خونمون

واقعا خوشتون میاد دعوا کنید؟من نظرمو راجع به تک فرزند ها گفتم همینتوهین و کمبود و ...رو شما اضافه کر ...

یاد بگیر به گرفتن ایراد من دراوردی از بقیه نظر ندی

چون معلوم کلن درست نظر دادن رو بلد نیستی

بله از کمبود میگم چون توهین از کمبود میاد

حالا برگرد بخون کامنتت رو

هزار عیب روی بچه تک فرزند گزاشتی که بگی کار مایی که چندتا بچه داریم درسته

منم بهتون همینو میگم اگر فکر میکنی کارت درسته چرا مدام در حال اثباتی؟؟؟ 

از ویژگی مثبت چند فرزندی بگو ولی نشین اخلاقی مزخرف به تک فرزند نسبت دادن😑😑😑

من ۲۶ سال دوتا دارم خیلی دوست داشتم سومی رو بیارم ولی راستش دیگه می ترسم از اینده ایران این که از نظر اقتصادی زیاد بد نیستیم ولی کسی از اینده خبر نداره بیشتر می ترسم جنگ بشه ☹️

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اگرم منظورت نبوده اما کاملا اینجوری به نظر میاد خوب به خود شمام بگن آنرمال بهت برمیخوره خیلی بچه های ...

میگم ادبیات من اشتباه بود 

من بیشتر منظورم بچه‌ای کوچیک تک بود

چیزی که همیشه دیده بودم رو گفتم فقط برحسب دیده خودم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

چرافقط اونارومی بینید چرا کمکشون نمیکنید فقط شعارمیدید حاضربودی از اجیل شب یلدات واسراف مهمونیای چشم ...

مگه تومیدونی من کمک میکنم یا نمیکنم؟ 

بعد مگه میدونی مهمونی میگیرم یا اسراف میکنم یانه چقدر از روی خودت داری حرف میزنی تهمتم میزنی حواست هست؟