2777
2789
گربه که خرجش بیشتر میشه بیماریهم منتقل میکنه شپش و انگل و اومدیموگربه هه مرد بعدش چی .همدم تنهایی بچ ...

وقتی پول نیست، همون بهتر بچه دومی هم نیاد که جفتشون تو بزرگسالی با دست خالی سرخورده بشن و احساس بدبختی کنن. دیگه اونوقت تنها چیزی که براشون اهمیت نداره داشتن همدم برای تنهاییه. 

گربه خرجی نداره، خیابونی ها غذای سفره هم میخورن. 

تنها بیماری قابلانتقال از گربه به انسان توکسوپلاسموزه و هاری، که اگگگگگگگر مبتلا باااااشه منتقل میشه. 

وگرنه شپش گربه نوعش با شپش انسانی فرق داره و تمایلی به انسان نداره😐

بنظرم ببخشید اگه بخاطر تنهایی بتونه یه گربه ای چیزی بگیرین سرگرم میشه

عههه پسرم دیشب میگفت بابا یا یه داداش بیار برام یا یه سگ بخر🤣🤣🤣🤣🤣

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم حرفت خیلی حقه اوضاع اقتصادی داغونه . ولی کسی که 1 بچه میاره دومی رو باید بیاره تک فرزندی خیلی آسیب میزنه به بچه من بچه اولم 5 سالشه دومی رو باردارم نمیدونی چقدر ذوق داره همش میشینه برام تعریف میکنه وقتی بیاد این کارو میکنم وقتی بیاد با هم بازی میکنیم اصن واقعا بچه های تک خیلی گناه دارن

عقلتو نده دست بچه هشت ساله

نوک دماغم نبین سرمایه دارید بدید به اون بچه بتونه کار کنه؟ مهاجرت کنه؟ بیست ساله دیگه وضعیت کشور ما چه جوریه؟ 

اب هست؟ برق هست؟ جنگ هست؟ 

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

تک فرزندی اصلا خوب نیست

اکثر تک فرزند ها هزاران اخلاق عجیب و غیر نرمال دارن

نمیتونن خیلی کار گروهی کنن

نمیتونن با اجتماع سازش کنن

حداقل دوتا رو بیارید

با بیشتر موافق نیستم بخاطر شرایط کشور

ولی نذار بچت تک بمونه بعدا پشیمون میشی که دیره

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

من ۳۴ دختر اولم خدا بهم داد.

الان تقریبا  ۸ سالشه، منم ۴۱ سال و دومی تو راهه.

این بین هم خیلی تلاش کردیم، ولی قسمت نبود، بچه دار بشیم.

هر دو دخترن و واقعا خوشحالم.

مادرشوهر من تک و تنهاست، خواهر و برادر نداره، واقعا تک و تنها بودنش میبینم.

اصلا دوست نداشتم ، آینده دخترمم مثل اون باشه

اینده اش به تلاش الان مادروپدرش بستگی داره میتونن طلای سوت وگرمی بخرندپس انداز کنن براشون خدا برکت م ...

اونوقت اونی ک نداره چی؟

توخرج خریدن مواد غذایش مونده چی؟

اونم بچه دومو بیاره چون تک فرزندی بده؟

بیار یه دونه دیگه ، خوب که تربیت بشن پشت و پناه هم میشنیه زمانی میگفتن دوست و رفیق بهتره ولی الان دا ...

اره دوستای من الان منوببینن سلام هم بهم نمیکنیم فقط خواهروبرادر وخانواده براادم می مونه 

عقلتو نده دست بچه هشت سالهنوک دماغم نبین سرمایه دارید بدید به اون بچه بتونه کار کنه؟ مهاجرت کنه؟ بیس ...

دیگه شماها خیلی ایراد بنی اسراییلی میگیرد

من خودم بچه دار نشدن بخاطر این شرایط

ولی این خانم یک دونه بچه داره ، دومی قراره آنقدر سخت بشه؟ ابدا

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

باشه چشم

وای تو رو خدا 

از من به تو نصیحت همون یه دونه به قران برای شرایط الان کافیه 

دوتا پسر دارم روزی هزار بار خودمو فوش لعنت میفرستم چرا دومی  و اوردم زندگی شرایطش خیلی سخته 

و بچه ها خواسته هاشون با خودشون بزرگ میشه