2777
2789

چند سالتونه و چن بچه دارین .

با حقوق کارمندی زندگی میکنیم 

به نظرتون این زمونه تک فرزندی بهتر نیست؟

تک فرزندی خوب نیست اصلا به نظرم 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سه تا بچه دارم،۶ساله،۳ساله،نوزاد

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بستگی به خانواده داره

من از بچگی دلم خواهر میخاست

الان که بزرگم نداشتنش به مرز جنون رسونده منو

شرایط داشتن دوستو رفیقم ندارم

تنهایی درد سختیه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

تو شرایط شما هستم به دومی فکر میکنم ، تنهایی واقعا سخته بچه ها حق دارن یک خواهر یا برادر داشته باشن.

ضمنا این نگرانی های اقتصادی برای الانه چون دهه شصتی ها تعداد زیادی هستن و همه متقاضی شغل و مسکن زمانی که بچه ها بزرگ بشن خرید خونه و پیداکردن کار خیلی راحت تر از الانه.

پسر شما ۸ هست چرا تنهاست؟

ارتباط با دوستاش رو یادش بدید تنها نمونه

من مسئله ام فرزند دوم نیست اون بستگی به استاندارد شما برای زندگی بچه داره مثلن من میگم میخوام تا ۲۰ سالگی پسرم حتمن حتمن براش خونه و ماشین اماده کنم اما یکی دیگه میگه نه من این هدفم نیست

اما بیشتر دقت کن ببین پسرت چرا احساس تنهایی میکنه؟

شما تا باردار بشی و اون دنیا بیاد حداقل پسرت ۱۰ ساله میشه

اصلم فکر نمیکنم بتونن با هم دوست بشن و خلا پسرت پر بشه

الان همه چی پوله پول 

بچه بیاری نتونی حتی یدونه نیازشو برطرف کنی تو روت میگه چرا منو آوردی 

اونا تقصیر ندارن ها کلا زمونه خراب شده 

پسرت فقط دنبال همبازیه که میتونی تو باشگاهی جایی ثبت نام کنی سرگرم بشه ولی تهش تو میمونی با عذاب وجدان 

تهشم همون بچه ها میگن واسه ما چیکار کردید؟

مثل ماها نیستن که هیچی حالیمون نبود به کم قانع بودیم تازه قدیما نه پول درست و حسابی بود نه امکانات آنچنانی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫