2777
2789

پسر من تکه فرزند وزندگی جالبی ندارم پسرم شاید باورتون نشه  شب وروز برای خواهر وبرادر گریه میکنه  ولی چکنم ک نمیشه حتی امروز  تو گوشیم  ی کلیپی بود ک کنار دریا چندتا مرغابی بودن میگفت  ای کاش  ی داداش داشتم ۴ سالش بود  سوار این مرغابی میکردم دلم می خواد طلاق بگیرم از این زندگی داغون  نمیدونم چکار کنم😭😭😭😭😭

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
بدتراز اون شمایی ک اشتباه ریپ میزنیکسی مقایسه نکرد درست تربیت کردن مهمه وگرنه گربه هم میزاد

عزیز من کسی منکر درست تربیت کردنه مگه؟ اصل همونه دیگه

ولی چرا مدام میگین گربه هم همش میزاد؟ کسی اینو بهتون بگه ناراحت نمیشین؟ انسانو با گربه یکی میکنین؟

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته خونه بازی هس پارک مهد استخر مهمونی کلاس زبان و رباتیک ...مگه همه با خواهر برادر کار گروهی یاد ...

دقیقن

بدون هیچ پایه علمی به حرفی میزنن و فکر میکنم تموم شد

مگه ما نمیتونیم شکم سیر کنیم؟ والا من الان میتونم شکم ۵ تا سیر کنم ولی مگه فقط اینه؟

الان پدرشوهرم ۷ تا مستاجر داره هنر کرده؟؟؟

من همین الان دارم میرم سزارین دومیو بیارم😂 اما به نظرم باید از نظر مالی و توان بزرگ کردن و حوصله و اینا قشنگ فکر کنی

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
عزیز من کسی منکر درست تربیت کردنه مگه؟ اصل همونه دیگهولی چرا مدام میگین گربه هم همش میزاد؟ کسی اینو ...

وقتی از روی بی عقلی بچه بیارن خوب با حیوان تفاوتی ندارن طرف باید شرایط زندگیشو بسنجه بعد بچه بیاره

الان شرایط اقتصادی یا خیلی چیزای دیگ خوب نیست ک بخایم ی انسان دیگ رو بدبخت کنیم تفکرات باهم فرق داره بامن مخالفی لازم نیست ریپ بزنی چیزی میخای بکی استارترو ریپ بزن

حرف شما درسته ولی اخرش ماهرچه روابطمون زیاد باشه اخرش برمیگردیم به خونه و تنهایی رو حس میکنیم پسرمن ...

مگه قراره بچه کل تایمش رو بازی کنه؟؟؟؟ و یکی کنارش باشه؟؟

اتفاقن این مدل بچه ها بزرگم بشن همیشه محتاج بقیه هستن که مبادا تنها بمونن چون یادش نگرفتن

هر چیزی اندازه اش خوبه

من نمیگم چند فرزندی بده اصلن

اما کسی حق نداره بگه تک فرزندا فلانن و فلانن

پسر منم تک فرزند اتفاقن خیلیم روابط اجتماعیش خوبه

تایم تنها بازی کردن هم داره

و مدام بیقراری هم نمیکنه چون تعادل براش برقراه

بازم میگم خوبه ادم خواهر و برادر داشته باش اما به شرط

من اگر زمانی به اون استاندارد مالی که مد نظرمه برسم شاید یکی دیگه هم بیارم

اما قطعا زمانی این کار رو میکنم از بابت اینده مالی پسرم اطمینان کامل داشته باشم

وقتی از روی بی عقلی بچه بیارن خوب با حیوان تفاوتی ندارن طرف باید شرایط زندگیشو بسنجه بعد بچه بیارهال ...

نه دیگه ریپلای نمیزنم 

همین ادبیاتتون و طرز تفکرتون گویای همه چیز هست

روز خوش.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
خیلی رویایی حرف میزنی. فهمیدم از کدومایی

از کدومام؟ 

از همونایی‌که هموطنتون هستن؟ 

همونایی که هر شادی تو این کشور بوده باهاش اشک شوق ریختن و هر دردی بوده باهاش گریه کردن

یه ایرانی ام، که پای خوب و بد وطنم وایسادم 

شما چی؟ من نمیدونم شما از کدومایی، آخه من هموطن خودمو دسته دسته نمیکنم، گروه بندی نمیکنم، فقط بهش میگم هموطن.

آخه اون جوونایی که پرپر شدن و شهید شدن، هیچ کدومشون نگفتن برای زن و بچه خودمون میریم، برای همفکرای خودمون میریم. جوونیشونو‌ دار و ندارشونو فدا کردن گفتن میریم همتون زیر پرچم سه رنگ با نام الله اتحاد داشته باشید، دسته دسته نشید متفرق نشید حرفای دشمن پسندانه نزنید حرفای اونایی که چشم دیدن این هانواده رو هیچ وقت نداشتن و ندارن نزنید

آره من از همونام

انتخاب کردم حرفای مهدی باکری ها و‌حججی هارو بزنم

شاید به نظرتون رویایی باشه، اما اونا همین حرفای رویایی رو زندگی کردند.

هروقت خواستید به جای حرفای منطقی و گفتگو، به یه هموطنتون بگید از فلان هایی، یاد خرفام که نه، یاد تک تک جوونای پر پر شده بیوفتید و دیگه نزنید.

(بماند که هنوزم متوجه نشدم وقتی درباره فرزند و سبک زندگی حرف زدم از کجا فهمیدید من از کدومام)

یا بچه نیارین یا دو تا رو بیارین 

بچه های من جنسیتشون یکی نیست ولی آنقدر با هم هستن که من خدا رو شکر میکنم هر دوشون رو دارم با این که گاهی دعوا دارن ولی حساب میکنم اگه فقط دخترم بود چقدر تنهایی می کشید مخصوصا تو دوران کرونا که رفت و آمد صفر شده بود بیشتر به چشم میومد 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
نه دیگه ریپلای نمیزنم همین ادبیاتتون و طرز تفکرتون گویای همه چیز هستروز خوش.

کار خوبی کردی بحث رو ادامه ندادی 

واقعا من نمی فهمم چرا بعضیا بدون توهین نمی تونن بحث کنن😐

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
کار خوبی کردی بحث رو ادامه ندادی واقعا من نمی فهمم چرا بعضیا بدون توهین نمی تونن بحث کنن😐

بله متاسفانه. آخه شما تصور کنید الان روبروی هم هستیم داریم حرف میزنیم

حداقل یه سری آداب گفتگو رو باید رعایت کنیم ادب داشته باشیم دیگه، طرف مقابل هم آدمه

بعضیا تا میبینن کسی نظری داد که مخالف نظرشونه توهین میکنن

والا جو‌سایت چند سال پیش انقدر دعوایی نبود، این رسم مسلمانی نیست که. دلم میگیره از این چیزها...

حتما حتما حتما بچه دار شو به حرف هیچکس گوش نکن باور کن اونقدرام هزینه اذیت کننده نیست اگر از تجمل و هزینه اضافی بزنی حالا که فرزندتان خودش تمایل داره نذار تنها بمونه واقعا ظلمه بعدا حتما پشیمون میشی