2777
2789
عنوان

بامادرشوهری که هرروز میاد خونت بابد چجوری رفتار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 76 پست
آره دقیقا همینو بگو یچیزی هم هست بعضی از مادرشوهر ها با این دید که خونه پسرشون هست و اون کار می‌کنه ...

یکی نیست بگه غذا خود به خود و با جادو پخته نمیشه

پخت و پز و شستن به عهده ماست

که اینجور طلبکار نباشن

خدایی من که هیچ جا کم نمیارم و یه راه حل دارم این یه مورد و هنگ کردم

منم همینجوریم

اون از مهمونی دیشب ک تر زد اینم ازالان اومدنش

فهمید پسرش مریض شده ساعت ۱۲شب حالش بهم خورد مسموم شده بود صبح ساعت ۵ونیم بابچه کوچیک بردمش بیمارستان بعد بهم میگ پسرم ۲شبانه روز درد میکشیده😕یا بهم میگ تو میری اشغالارو میخری از مغازه ها

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای امان از دست این جور مادرشوهرا.

یاد خودم افتادم. چون گفته بودم دخترم که زیر یکسال بود ۴تا ۶ عصر می‌خوابه دقیقا همون ساعت یا ز میزد یا تلفن و کشیدنی نیومد پشت در!!! 

خدا ازش نگذره ، چقدر اذیت شدم . الان که اومدم شهر غریب و یه خونه خیلی کوچیک ولی رفتارش یادم می‌افته تحمل میکنم .

شما هم وقتی اومد برو آشپزخونه یا اتاق دیگه محل نده بهش . 

جاری من بچه هاشو کلاس های مسجد ثبت نام کرده می‌ره اونجا مشغول میشه از بس مادرشوهر می‌رفت خونه اون.

منم چند بار که یهو اومد با شوهرم حرفم شده بود، یادمه ، رفتم اتاق و درنیومدم ، کمتر شد اومدنش. یهو ساعت ۱۰ میومد و بعد از اون میومد.

چندین بار گفتم ز بزن و بیا، ولی محل نمیداد!!

انجام دادیم ولی نه ادم نیسمن بچه کوچیک دارم بهش میگم میخوام برم کاردارم خیابون میگ میام نگهش میدارم ...

با شوهرت هماهنگ باش بگو باید کمتر بشه این حد از ارتباط یا اصلا در باز نکنید بزارید برگرده خونه خودش 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

قبلا از این کارا میکردم ، پرروتر شد ، یه بار تو حاملگی انقدر ترسیدم با همین کارش ، یعنی پنج دقیقه در ...

اوه منو انقدرترسوند که الان بچم از صدای زنگ در میترسع درست مثل خودم

خیلی ببشعوره

اوه منو انقدرترسوند که الان بچم از صدای زنگ در میترسع درست مثل خودمخیلی ببشعوره

عزیز وقتی شوهرتم خودش شاکیه و همه راهی هم رفتید و شوهرتم مستقیم بهش گفته نیا دیگه فقط یه راه میمونه. خودت بهش رک بگو. بگو مامان جان من خسته ام میخوام بخوابم. شما شیش صبح چکار داری هر روز میای خونه ما؟ آسایش ما رو گرفتی. من رو بیخواب میکنی بچه رو بیدار میکنی.

کمتر بیا هم احترام شما حفظ بشه هم راحتی ما. این موقع صبحم کلا وقت خونه کسی رفتن نیست. خواستید بیاید شب که پسرتون هست با بابا تشریف بیارید هم رو ببینیم.

قبلش با شوهرت هماهنگ کن بگو میخوام اعتراض کنم و خسته شدم از این وضع و اومد زنگ بزن شوهرت به یه بهانه بیاد و در حضور خود شوهرت بگو که اونم حمایتت کنه. قطعا ناراحت میشه و چه بسا یه مدت قهر کنه ولی براش جا میفته و راحت میشی

من دقیقا اوایل ازدواجم همین مشکل رو با خواهرشوهرم داشتم ، هر روپامیشد میومد خونم یعنی دیونم کرد اونم هفت صبح ، تا اینکه باردار شدم بازم از رو نمی‌رفت، صبح که شوهرم خواست بره سر کار گفتم من خیلی خستم ، دیشب رو خوب نخوابیدم ، گوشیو میزارم رو سایلنت که کسی بیدارم نکنه ، اگه جواب ندادم نگرانم نشی ( روم نبود بهش بگم واس خاطر خواهرته) خلاصه شوهرم که رفت ، سیم آیفون رو کشیدم ، گوشیمم رو گذاشتم رو سکوت و تخت خوابیدم ، ده روز اینکار رو کردم دیگه نیومد ، خیلی هم کوبید تو در ولی اهمیت ندادم 

آاااااااااااایییییی عاشقتم 😂

😅😅😅😅😅😅😅 قربانت

آخه میدونی دور از شوخی کاری به کارم نداره خدا میدونه میاد میشینه یه گوشه از جاش تکون نمیخوره 

خیلی وقتا میاد بره تو آشپز خونه اجازه میگیره

گاهی وقتا اصلا نمیذاره پذیرایی کنم نمیذاره حتی یه میوه بیارم

کلا از این لحاظ خیلی آزاری نداره 

منم خیلی سختم نیست 

اگه خوبه که مشکلی نیستمن خودم اگه مادرشوهرم با من خوب میبود دوس داشتم زیاد بیاد خونمون چون همیشه تو ...

اره خدا رو شکر بد نیست خیلی مشکل خاصی باهاش ندارم 

شده که ناراحت بشم ازش 

اما در مل باهتش راحتم