2777
2789
عنوان

بامادرشوهری که هرروز میاد خونت بابد چجوری رفتار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 76 پست
برای این تایم که مثلا ساعت ۶ و ۷ میاد واقعا نمیشه ایده ای داد که مثلا بری جایی و نباشیمگر اینکه فقط ...

میاد سروصدا

یابچمو بیدارمیکنه تاگریه کنه منم بیدارشم شیرش بدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم که بدلایلی میپیچونم..کلاس باشگا ،،

اگر میبینی رو سرماخوردگی ویروس حساسه،بگو دوراز جونت گلو درد داری میخوام شما نگیری،نیا امروز

ترکیبی همه اینا رو برو

یا وقتی میاد با تلفن حرف بزن مثلا کسی الکی بگو اره مادرشوهرمم هس

شاید ازون طرف خجالت بکشه

یا بگو مامان جان امروز سرحال نیستم ،،میخوام وقتی شا میاین با روی خوش کنارتون باشم،امروز نیستم 

قربونت برم که قشنگ با مشکلت کنار امدی

😅😅😅😅

چاره ای نبود از اول کلید خونمونو داشت خیلی تلاش کردیم کلیدو به یه بهانه ای بگیریم اما آخر مجبور شدیم کلید بدیم پدر شوهرم به خاطر پارکینگمون بعد دیگه افتاده دست مادرشوهرم اما دیگه چاره ای نیست خواهر 

تازه الان به بهونه بچه م بیشترم میاد میگه دلم تنگش شده 

تا هوا خوب بود میومد بچه مو میبرد اما حالا میگه سرده میشینه خومه ما😅😅 خونمون تقریبا روبروی همه تو یه کوچه

آخه میدونی مادر شوهرم خاله مه برای من خیلی فرقی با مامانم نداره تو این مسایل بعدشم چیکار کنم عزیزم د ...

ولی این میاد حتی رنگ شورتتم درمیاره ازبس فضوله۰🤦🏻‍♀️

😅😅😅😅چاره ای نبود از اول کلید خونمونو داشت خیلی تلاش کردیم کلیدو به یه بهانه ای بگیریم اما آخر مج ...

اگه خوبه که مشکلی نیست

من خودم اگه مادرشوهرم با من خوب میبود دوس داشتم زیاد بیاد خونمون

چون همیشه تو خونه حوصلم سر میره

یه هم صحبت خوبه

برام سواله اگه مادر ما یک ماه بیاد بمونه عکس العمل شوهرامون چیه

آره دقیقا همینو بگو یچیزی هم هست بعضی از مادرشوهر ها با این دید که خونه پسرشون هست و اون کار می‌کنه و به عبارتی نون دربیار خانواده هست به خودشون این اجازه رو میدن ولی به مادر عروس نه،😄😄 و شوهرها هم همینطور

لباس بپوش بگو میخوام برم بیرون

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک