2777
2789
عنوان

شماهم به مادرشوهرتون پول ماهیانه می دین

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 128 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه پسراش کمک نکنن کی‌کمک کنه؟

ولی از اون طرف ۴ توانم خیلی کمه

بنظرم حتی اگه کمک مادرشوهرت نکنین همسرن باید سر کار دیگه ای هم بره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

عزیزم ما نمیدیم چون پدرشوهرم درامد داره ، ولی مادرشوهر شما درامدی نداره به نظرم بهترین راه و فکر اینه که همسرتون گفته انشاالله خدا جواب این کار خوبتونو میده و به پولتون برکت میده قسط هاتون تموم میشه زودتر

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

مادرشهر و وظیفشه که به مادرش کمک کنه ولی وضع خودتون هم خوب نیست ولی با این وجود آره باید به مادرش کمک کنه 

خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل
هر چی نخوری یکی دیگه می خوره بعد مادرشوهرم دوران جوانی اش باید فکر پیری اش می کرد

همینو میگم منم..

شوهرم میگه مارو از بچگی تنهایی بزرگ کرد به این سن و سال رسوند نمیشه ک نسبت ب مادرم بی تفاوت باشم!

راستشو بخوای حقوقتون زیاد نیس ک بخواین ب بقیه هم کمک کنین. در واقع باید از خورد و خوراک و پوشیدن خودتون بزنین تا بدین ب مادرشوهرتون 

چند تا بچه ان؟ نفری ۵۰۰ بزارن رو هم

یه نفر آدم ، اونم پیرزن خرجی نداره

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

اینکه ماهیانه تعیین کنیم نه

اما مادر شوهر منم مریض و زمین گیره و پدرشوهرم هم زنده است شوهرم بنا به توانش کمکش میکنه من هیچ مشکلی ندارم ( حقوق شوهر منم ماهیانه بین ۱۳ تا ۱۵ تومن متغیر هست )

در صورتی که برادر شوهرای دیگم یک ریال هم کمک نمیکنن

اگه وضعم خوب باشه اره اگه نه که مخالفت میکنم 

اگه شوهرت قبول نمیکنه بگو بیشتر ۵۰۰ نده آخه عزیزم با سه تومن نمیشه کاری کرد

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

درحال حاضر نه امااگرشرایط مادرهمسرم اینجوربودبله میدادیم چون وظیفه پسرشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید