2777
2789
عنوان

قلبم تیکه تیکه شد دیگ نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 60 پست
تجربه ام از زندگی ۱۵ ساله متاهلی اینکه همه مردا بدون استثنا عاشق زنی میسن که مغرور باشه و براش طاقچه ...

خب من همین کارو کردم ولی واقعا از ته دل گریه میکردم 

ب رو نیاوردم ناراحتم 

ولی دلم شکست من مثلا عروس بودم باید تو جمعشون باشم بهم کادو بدن ولی اینطور با استوری هاشون ک خوش می‌گذشت بهشون دلم شکوندن 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله 1 سال و 10 روزه ک عقدیم 😞3 ماه دیگ عروسیم بود بخاطر مخالفت ها بهم گفت فعلا کنسله و میخام بیشتر ...

مخالفتای کی؟ 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
عزیزم ازش دل بکن. اون دیگه به درد زندگی نمیخوره😔از این آدمای این مدلی زیاد دیدم متاسفانه 💔

😞😞دوست ندارم زندگیم خراب شه میدونی چقد تا الانش جنگیدم 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

بعدش هم اون باید به گریه زاری کنه و به سرش بزنه که سکه اینقدر گرون شده از مهریه ات نگذر

😞مهریم زیاد نیست... 

بله 1 سال و 10 روزه ک عقدیم 😞3 ماه دیگ عروسیم بود بخاطر مخالفت ها بهم گفت فعلا کنسله و میخام بیشتر ...

این ادم ببخشیدا جسارته بخام اینجور بگم بلا نصب شما ولی ادم بی شرفیه من حس خوبی پیدا نکردم به همچین ادمی یعنی نمیخام توی دلتو خالی کنم ولی کسی که بعد یه سال میخاد فکر کنه ادمی نیس بشه روش حساب کرد براب یک عمر زندگی

#Amiram

چقدر جون داری که تا آخر عمر بجنگی 

دل بکن تا جون نکنی 

این الآن تازه عروسی بی محلت می کنن خودشو و خانواده اش تا آخر بدتر باهات می کنن 

شب عید و شب چله و.... همش تنهات میذاره میره خوشگذرونی با رفیقاش 

هنوز برای ازدواج بالغ نشده 

هر چقدر کم باشه بگیرش

من مادرم و پدرم خیلی همسرمو اذیت کردن ولی مونده هنوزم که هنوزه مونده و هست، مهریمم کلا 5 سکس😑

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

😞چجوری آخه خیلی سخته برام

سخت نیست هیچکس بعد هیچکس نمُرده 

دوس داری انقد پیله بشی که به زور باهات ازدواج کنه و فردا بعد از ازدواج هرجور که دلش میخواد باهات رفتار کنه و عین یه موجود اضافه بهت نگاه کنه؟ 

ما دیده بودیم دخترا ناز کنن طاقچه بالا بذارن ولی پسر ندیدیم که بگه میخوام فکرامو کنم 

ببین اون پشیمون شده کم کم از الان با خودت کنار بیا قرار نیست همه چی بر وفق مراد ما باشه گاهی دنیا برعکس می‌چرخه 

الان یکبار جدا میشی تموم میشه فردا تو زندگی مشترک روزی هزار بار آرزوی مرگ میکنی میگی چرا همون موقع جدا نشدم 

عاشق ترین زوج ها رو میشناسم که تو زندگی مشترک ازهم سرد شدن ، اگه پای یه بچه هم وسط باشه دیگه بیچاره میشی ، نه دل موندن پیدا میکنی نه پای رفتن 

دیگه خوددانی ، عزت نفس داشته باش خودتو به کسی تحمیل نکن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

مشکلتون چیه باهم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی