2777
2789
عنوان

قلبم تیکه تیکه شد دیگ نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 60 پست
این ادم ببخشیدا جسارته بخام اینجور بگم بلا نصب شما ولی ادم بی شرفیه من حس خوبی پیدا نکردم به همچین ا ...

دقیقا

یه مرد واقعی کسیه که بتونی یه عمر بهش تکیه کنی نه اینکه تا چیزی میشه بگه من باید فک کنم

چی رو باید فک کنه

اینقدر غرورتو نشکن عزیز دلم

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقایه مرد واقعی کسیه که بتونی یه عمر بهش تکیه کنی نه اینکه تا چیزی میشه بگه من باید فک کنمچی رو با ...

طرف خوشگذرونیشو کرده حالا یادش افتاده باید فکر کنه شورشو در اوردن با این زندگی کردنشون

#Amiram

😞چجوری آخه خیلی سخته برام

خواهرانه بهت می گم خودتو تحمیل نکن بره به جنهم 

میدونی من یه خواهر کوچیکتر داشتم که خیلی زیبا بود بعد یه پسره مثلا عاشقش شد سه چهار بار اومد خواستگاری وبا حرفاش خواهرمو خام کرد ولی بعد نامزدی تغییر کرد زیاد زنگ نمی زد با خواهرم سرد بود حتی یه کادو هم براش نخریده بود خواهرم هم به خاطر آبرو مثلا باهاش ازدواج کرد بعد ازدواج گندش دراومد شوهرش با یه زن متاهل رابطه داشته آخرش خواهرم کارد به استخونش رسید بعد شیش سال با یه بچه جدا شد

تجربه ام از زندگی ۱۵ ساله متاهلی اینکه همه مردا بدون استثنا عاشق زنی میسن که مغرور باشه و براش طاقچه ...

داداش  من اینجوریه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
مخالفتای کی؟

خواهرش مادرم مادرش هی ب هم دیگ نگاه میکنن شر درست میکنن

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

من پسر عموم با اینکه هیچی نداشت نه خونه نه ماشین نه کار رفت جللوی همه وایساد گفت یکی رو میخام همه مخالف بودن الان دوسال از ازدواجشون میگذره خونشو داره ماشینشم خریده کارشم داره وجود میخاد 

#Amiram

عزیزم رابطه که نداشتید ؟؟؟

نه گلم 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

عزیزم خدا کمکت کنه نمیشه قطعی نظر داد چون جای تو نیستیم سعی کن از کسی ک میترسه بگی چششو بترسونه اگه هم ن ادم نشد بنا ب طلاق بود از نفقت مهریت هرچقدرم کم هزار تومن نگذر اگه زنی ک بیشتر نفقه و مهریته اگه دختریم کمتر حالا اینو دقیق نمیدونم و اینکه ابروشو ببر بزار همه بدونن اون مقصره اون باعث طلاق شده فردا نگن تو ایراد داشتی عیبب بزارن روت 

مشکلتون چیه باهم

چیزای جزعی ببین مثلا سر ی رنگ شال خانواده ها بحث میکنن 

اره بخدا عاشق بود سه سال ونیم بعدش که بهش رسید هیچی فقط دعوا وتو سر هم زدن الان که آقا رفته باریکی د ...

ادم فقط باید از اینجور ادما دوری کنه که تامل کردن این زندگی اشتبا کاری که مادر من کردو شماها نکنین

#Amiram