2777
2789
عنوان

کیا مشکل هورمونی داشتن درمان شدن❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 32 پست
[QUOTE=365151519]تستسترون یا هورمون مردونت رفته بالا اینطوری شدی[/QUOTEتو تنبلی تخمدان سلول ها مقاوم ...

اخه مگه نمیگن تنبلی تخمدان همراه با اضافه وزنه؟

من لاغرم 

پریودامم منظمه همیشه فقط چند روز عقب میندازم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا دو سال پیش همه ازمایشارو دادم ازمایش هورمونی دادم نرمال بودسونوگرافی دادم فقط دوتا کیست کوچیک د ...

دوسال پیش کجا حالا کجا

من ۶ ماه به ۶ ماه چکاب میدم عید که چکاب دادم گفت تنبلی تخمدان گرفتی درصورتیکه قبلا نداشتم نه تو آزمایشای هورمونی نه تو سونو 

اخه مگه نمیگن تنبلی تخمدان همراه با اضافه وزنه؟من لاغرم پریودامم منظمه همیشه فقط چند روز عقب میندازم

نه بابا منم لاغرم دارم

بعدم همه یجور نیست ممکنه چاق کنه ممکنه نه 

منم چاق تر بودم یکمی کاهش وزن داشتم

دوسال پیش کجا حالا کجامن ۶ ماه به ۶ ماه چکاب میدم عید که چکاب دادم گفت تنبلی تخمدان گرفتی درصورتیکه ...

دو سال پیشم همین علائم الانو داشتم

دوباره میخوام ازمایش بدم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

اخه مگه نمیگن تنبلی تخمدان همراه با اضافه وزنه؟من لاغرم پریودامم منظمه همیشه فقط چند روز عقب میندازم

ن دوست منم لااااغره ولی تنبلی دارع

یکی از علائمش اضافه وزنه ولی همه ، همه علائمو باهم ندارن ک

چند روزت عقب میوفته سیکلت چند روزس اگر از ۳۵ روز رد بشه غیر طبیعی

گاهی یه هفته عقب میفته گاهی سه چهار روز

۷ روزه اس

سیکل کل پریودت چند روزه هست سیکلت میشه از روز اول پریودت تا اولین روز پریود بعد

این ماه ۳۴ روزه بود

ماه قبل ۳۳

من داشتم آزمایش نداده رفتم دکتر ،دکترم تا منو دید گفت از رو صورتت مشخصه ولی آزمایشاتو انجام بده مطمئ ...

حالا من دوسال پیش هردکتری میرفتم میگفت نه جوشات ربطی به هورمون و کیست و اینا نداره

شما مشکلتون چی بود چه علائمی داشتید؟اره ایندفعه برم دکتر میخوام تا اخرش ادامه بدم

پرولاکتین بالا باعث پرمویی میشه 

همون پرولاکتین باعث بالا پایین شدن چند هورمون دیگه هم میشه 

علایمم مثل شما بود