2777
2789
عنوان

بیاین یادتون بدم چ جوری میشه با پول کم خونه خرید 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ماهمون دویست رو هم نداریم

جمع کن خب. من دویست میلیونو داشتم جمع میکردم از لباس و تفریح و شکمم زدم 😂ولی نهایت اون موقع دو سال طول کشید سختیش . بعدش راحت شدم ‌‌ . خیالم راحته و پولمو راحت خرج میکنم 

جمع کن خب. من دویست میلیونو داشتم جمع میکردم از لباس و تفریح و شکمم زدم 😂ولی نهایت اون موقع دو سال ...

کاش میشدجمع کرد حقوق کم خرج واقساط زیاد

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
من حاضرم یه میلیارد جور کنم ولی تو شهرمون با این پول خونه پیدا نمیشه

من رشت هستم . با دومیلیارد اینجا ک  خونه های خوبی میشه پیدا کرد حالا قرار نیس خونه لاکچری باشه در حد متوسط 

خونه ی سند دار رو بدی 

خونه ی بی سند بگیری؟!!!!! چه ریسکیه

من هرگز حاضر نیستم این کار کنم چون می دونم خیلی دردسرها داره .به این راحتی هم که گفتی سند تک برگ بهت نمیدن

فروشش خیلیییی سخه هرکسی نمیخره

جدا از مشکلات ثبت و....

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
سند ۵ برگی تازه ب این راحتیا هم نمیشه سند تک برگ گرفت من دفترخونه کار کردم میدونم

من راحت برای خونه بابان سند گرفتم . هیچ کاغذ و برگه ای هم نداشت حتی قولنامه هیچیییی

من رشت هستم . با دومیلیارد اینجا ک خونه های خوبی میشه پیدا کرد حالا قرار نیس خونه لاکچری باشه در حد ...

اتفاقا اصلا خونه لاکچری نگفتم الان یه خونه کوچیک تو پایین شهر اصفهان از دو سه میلیارد کمتر نیست اونم چند سال ساخت.خوبه تو شهرهای دیگه خونه ارزون پیدا میشه

مطمئنی ؟ قسطش الان ۱۰ میلیونه

😂

قسط ۹۰۰میلیون ده میلیونه؟!!

شما ۳۰۰ تومن ب قول خودت وام گرفتی چون منم همین قدر گرفتم اقساطش ماهی ۶ میلیونه چطور ۹۰۰ میلیون ماهی ۱۰ تومنه؟

اقساطش ماهی ۲۵ میلیونه و

۳۵۰ میلیونم باید اوراق بخرن

اطلاعات اشتباه نده