2777
2789
عنوان

دیشب دو ملیون پول یه مرغ بریون کوچولو دادم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1971 بازدید | 95 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان میان میگن وا چرا تعجب کردی عسیسم خوب بوده قیمتش ما دیشب هتل اسپیناس(اسمشو درست گفتم؟؟!!)برا بچم ...

الکی مثلا 

.

.

خیلی عالی بوده یه ران کوچیک واسه بچم گرفتم شد پنج تومن الان نرخ همینه😂😂😂 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
دیشب مهمونی دعوت بودم بعد دوستم زنگ زده بیا بریم رستوران یه جا خوب رزو کردم هرچی گفتم نمیتونم اصرار ...

مگه دوستت دعوتت نکرده؟؟؟ خودش اصرار کرده دعوت کرده بعد گفته مرغ بریونی هوس کرده  فقط موندم شما چرا رفتی برا حساب؟؟؟

مگه دوستت دعوت نکرده خو خودشم حساب میکرد

آقا این مرغ بد طعم بی مزه حتی حیفشون اومده بود یه سس و ادویه بزنن من که فقط یه رونش خوردم با نصف سینه 

میخواستم ظرف بگیریم ببریم ، به ما گفتن اینجا ظرف یکبار مصرف نمی‌دیم با اکراه اینو به من میگه 

دلم میخواست سرمو بکوبم تو دیوار حیف که آبرو داری میکنم وگرنه اسم رستوران معروفشو میگم تا هتل رستوران خیر سرش

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

الکی مثلا ..خیلی عالی بوده یه ران کوچیک واسه بچم گرفتم شد پنج تومن الان نرخ همینه😂😂😂

چرا الکی؟مگه شما چیتون از بقیه کمتره؟

نوش جون بچت،

😁🤭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مگه دوستت دعوتت نکرده؟؟؟ خودش اصرار کرده دعوت کرده بعد گفته مرغ بریونی هوس کرده فقط موندم شما چرا ر ...

دو. ملیون داد من روم نشد نصفشو ریختم زشت بود به هر حال 

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

آقا این مرغ بد طعم بی مزه حتی حیفشون اومده بود یه سس و ادویه بزنن من که فقط یه رونش خوردم با نصف سین ...

نه اسمشو بگو سرمون کلاه نره 

دوستت هم فکر کنم سرش کلاه رفته انتقامشو از تو گرفته 😅😅😂😂

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم