2777
2789
عنوان

احمق ترین مرد مردی هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 86 پست
با این حال که کودنه بازم میخواهیش عطاش رو به لقاش ببخش

نه علط کنم بخوامش

درد خیانت آزارم میده

به آدما اعتماد نکنین آدمی که چندین سال میشناسیش تو یک شب میتونه عوض شه.قول و قرار و عشق معنایی نداره

اول این که من خودم پوششم آزاده و مذهبی نیستممن دارم میگم اون دختر وله و ول بودم با آزاد بودن فرق دار ...

خب الان اون خانم باهاشون ازدواج کردن؟

اگه به این شکل که میگید باشه واقعا مرد احمق و بی خردیه و اصلا ارزش فکر کردن نداره بخدا

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرکسی معیاری داره...خیلیا مثل خودم دخترای مذهبیو چون فکر میکنن سختگیری میکنن و اذیت ممکنه کنن برای ا ...

دختر مذهبی سختگیری میکنه!حالت خوبه؟اگه راجب دوستی میگی آره خب عقایدش اجازه نمیده هرلاشی از راه رسید انگولکش کنه وگرنه والا برای ازدواج منم مذهبی ام هیچ اذیتی همسرم رو نکردم تازه خیلی راحت و ساده گرفتم همه چیزو 

خب الان اون خانم باهاشون ازدواج کردن؟اگه به این شکل که میگید باشه واقعا مرد احمق و بی خردیه و اصلا ا ...

اگه اینجوری نبود نمیگفتم پست و احمقه

آره باهاش ازدواج میکنه قطعا 

به آدما اعتماد نکنین آدمی که چندین سال میشناسیش تو یک شب میتونه عوض شه.قول و قرار و عشق معنایی نداره

دختر مذهبی سختگیری میکنه!حالت خوبه؟اگه راجب دوستی میگی آره خب عقایدش اجازه نمیده هرلاشی از راه رسید ...

نه فقط برای دوستی برای همه چیز،

نظرتون محترم

اگه اینجوری نبود نمیگفتم پست و احمقهآره باهاش ازدواج میکنه قطعا

شما از کجا میدونید؟؟

از چیزایی که تعریف کردید بعید میدونم...

پیشنهاد میکنم فراموشش کنید، آدم بی ارزش نباید توی زندگیتون اختلال ایجاد کنه...

سعی کنید خودتونو سرگرم کنید فعالیت های دیگه ای کنید، ورزش کنید هرچیزی که باعث میشه فراموش کنید

اگه قرار باشه به خاطر بدی های دیگران ناراحت و دردمند شیم چیزی ازمون نمیمونه

عزیزم خیانت درد داره من هم از دوست صمیمیم خوردم هم از رابطه ۵ سالم

شما از کجا میدونید؟؟از چیزایی که تعریف کردید بعید میدونم...پیشنهاد میکنم فراموشش کنید، آدم بی ارزش ن ...

چون آشناشونه و اون کلا ی اخلاقی داره دلش نمیخواد تو فامیل و آشنا بد شه

برای همین مطمئنم میگیرتش 

اطرافیانشم همینجورین ی مشت مست و بی بند و بار

فراموشش کردم ولی درد خیانتش اذیتم میکنه

به هیشکی توهین نکن هم مذهبی بد داریم هم آزاد بد بنا نمیشه هرکی چادر داره خرابه یا هرکی پوشش آزاده خر ...

حالتون خوبه من کی گفتم خراب؟؟؟؟ لطفا روم ریپلای نکنید!!!

چون آشناشونه و اون کلا ی اخلاقی داره دلش نمیخواد تو فامیل و آشنا بد شهبرای همین مطمئنم میگیرتش اطراف ...

وقتی میگیم فراموش کنید یعنی هیچ اثری ازش نباشه و کمرنگ باشه...

درسته هر فراموشی بعد رابطه حداقل 6 ماه تا 1 سال زمان میخواد از لحاظ روانشناسی،

ولی پیشنهاد میکنم خودتونو سرگرم کار های مختلف کنید، دوست جدید پیدا کنید، تفریح کنید...

تجربیات جدید کسب کنید و از گوش کرده به اهنگ های ناراحت کننده یا غم و اندوه و... خودداری کنید...

تا به مرور زمان دردش کمتر بشه انشالله

وقتی میگیم فراموش کنید یعنی هیچ اثری ازش نباشه و کمرنگ باشه...درسته هر فراموشی بعد رابطه حداقل 6 ماه ...

حتما ممنونم از راهنماییت

فقط موندم اون چجوری به این زودی فراموش کرد و منو جایگزین کرد

حرفت خیلی درستهولی جالب اینجاست دختره حتی خوشگلم نیستنمیدونم فقط ملاکش انگار ول بودن بوده

چند سالته؟؟؟

کاش دوست نمیشدی 

من اگه خواهر داشتم چار چشمی مراقبش بودم یه پسر با احساساتش بازی نکنه

حالا یه عده اسکوله خراب می‌خوان بگن تاریک فکر و عقب مونده و....

حتما ممنونم از راهنماییتفقط موندم اون چجوری به این زودی فراموش کرد و منو جایگزین کرد

خب از توصیفتون اگه طرف ادم خوبی نباشه و تنوع طلب باشه و بقول شما احمق باشه این کارها ازش بر میاد...

سعی کنید اصلا بهش فکر نکنید خدا جواب دلتونو میده